Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools




Hajni motorra gyűjt

140413-1.jpgHa a gyerekek mindig ugyanakkorák maradnának, akkor soha nem ismertem volna meg Hajnit, és nem születne meg ez az írás. De szerencsére növekszenek, bár szerintem a kelleténél gyorsabban. Mindenesetre amikor Hajnival találkoztam, tízéves volt és éppen kinőtte a lábát, ezért volt szanatóriumban, amíg újat készítenek neki. Tíz napunk volt összebarátkozni, aztán ő hazament, és többé nem is hallottam róla, amíg rá nem találtam a Facebookon. Azóta férjhez ment és elvált, gyerekei vannak. Ebből következően sok szaladgálnivalója is van, márpedig éppen a szaladgálás az, ami nem nagyon megy neki. Ahhoz két egészséges láb kellene.
  Hajni hatévesen a vonat alá esett, elvesztette fél lábát és négy ujját a kezén. De amikor megismertem, úgy járt a protézissel, mint akinek két makkegészséges, hús-vér lába van. Most is úgy jár. De csak rövid távokat tud megtenni, hosszabb távra már biciklin megy, még hosszabbra – sehogy. Busszal, ha tud. De hát busz nem jár mindig és mindenhol, a távolságok pedig nagyok.
  Hajni ezért most motorbiciklire gyűjt. A szerelem Harley Davidsonon érkezik, a biztonságos közlekedéshez viszont elég lenne egy kis elektromos bicikli. Ez úgy nyolcvanezer forinttól kezdve elérhető, és hadd ne mondjam, hogy Hajninak mennyi pénze nincsen. Az egyetlen megoldás, hogy jövünk mi, a barátai, és összeadjuk. Itt ni:

(Amikor a gyűjtésnek vége, a cikk akkor is megmarad, de a számlaszámot leveszem innen. Ha az olvasó látja a számlaszámot, akkor még tart a gyűjtés. Ha ez idő alatt az olvasó továbbadná e cikket, az is nagy segítség lenne. Utána már nem kell.)

»»»»»»