Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools


Faág, katapult, százalék, majom

A hírek szerint tizenöt japán állampolgárságú majom olyasmit művelt, amire majmokat sose tartottunk volna képesnek. Egy faággal katapultálva megszöktek a Kiotói Egyetem főemlőskutató intézetéből. Ezután viszont tipikus majmokhoz illően viselkedtek: nem tudtak mihez kezdeni a szabadsággal, csak ténferegtek.
  A LAttilaD.org Politika- és Majomtudományi, Frakciótani és Katapult Osztálya utánajárt az eset részleteinek, és megállapította, hogy az eset kapcsán felmerült híresztelések tökéletesen alaptalanok.
  1. A tizenöt majom egy nyolcvanfős majomcsoportból került ki. Ez mindössze tizennyolc százalék. Tökéletes misztifikáció az az állítás, hogy katapultálás előtt az ugró majmok kétharmados többségre tettek volna szert.
  2. Semmiféle jel nem mutat arra, hogy ez a tizenöt majom az Orbán, Semjén, Navracsics, Pintér, Martonyi, Matolcsy, Réthelyi, Fellegi, Fazekas, Hende, Varga, Szijjártó, Rogán, Kósa és Répássy családneveket viselte volna.
  3. Ugrás után a majmok semmit se függesztettek ki az egyetem kerítésére.
  4. Légből kapott az az állítás, hogy becsöngettek volna a környék netezőihez és a nevüket tudakolták volna.
  A majmok csakugyan döbbeneteset vittek véghez, de csupán átugrottak a kerítésen és odakint eltöltötték az időt. Semmi egyéb nem történt. Kérjük a tisztelt közönséget, ne alkosson elméleteket.

»»»»»»