Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools




Ezért warezolunk


  – Ön kicsoda?
  – Dr. Tólakó Adorján.
  – Lakcíme, születési dátuma, foglalkozása?
  – Minek az?
  – VÁLASZOLJON A KÉRDÉSRE!
  – Tófalvi körút hetvennégy, születtem Tóbékáson, foglalkozásom vízépítő mérnök.
  – Kiket ismer?
  – Kik közül?
  – VÁLASZOLJON A KÉRDÉSRE!
  – Hát ismerem például a főnökömet, dr. Vízlakó Gábrist, de miért?
  – VÁLASZOLJON A KÉRDÉSRE!
  – Meg a szüleimet, dr. Tólakó Sándort és Tólakóné Vízköpő Eleonórát.
  – VÁLASZOLJON A KÉRDÉSRE!
  – Senki mást nem ismerek.
  – Mutassa személyazonossági igazolványát! Lakcímkártyáját! Jogosítványát! Diplomáját! Működési engedélyét! Igazolja ezek hitelességét! Igazolja az igazoló iratok hitelességét! VÁLASZOLJON A KÉRDÉSRE!
  – Tudják mit? Menjenek a francba! Nem igazolok maguknak semmit, inkább megyek és levágatom a hajamat máshol! Viszlát!

No, ezért warezolunk. Mert rábukkantam Keita egy elfeledett, régesrégi albumára, amit ő vagy valakije nyilván teljesen nyugodtan feltöltött egy szolgáltatóhoz, de letölteni már nem lehet, vaskegyetlen szigorral van levédve. Keitáért mindent, tehát végigpróbáltam egypár programot – képtelenség. Hát akkor rögzítsük. Kerítettem alkalmas programot, egy Softonic nevű cégnél találtam, letöltéshez adjak facebookos vagy guglis azonosítót. Azzal meg mindent tudni akart, az ismerőseim névjegyzékét, a születési időmet, az oltási bizonyítványom számát. Nagy részüket ki lehetett ikszelni. Aztán még adjak meg egy emailcímet és azt igazoljam vissza. Keitáért továbbra is mindent, de ebből itt lett elég, megírtam a cégnek, hogy nem kérek a kémkedésükből, de elküldeni nem lehetett, igazoljam magamat facebookos azonosítóval. Ezután bementem egy warezoldalra és tíz másodperc alatt találtam és letöltöttem egy másik rögzítőprogramot.
  Nem vagyunk kötelesek, értem? Nincs jogotok azt kutatni, hogy kicsoda-micsoda vagyok, én pedig nem vagyok köteles megmondani. Semmi közötök hozzá. És ha vaskegyetlen szigorral véditek a cuccotokat, hogy le ne lehessen tölteni, amíg meg nem mondtam a kocsim alvázszámát és a banki széfem jelkódkulcsát, akkor majd nem fogunk hozzátok járni, és tönkre fogtok menni. Mi pedig örülni fogunk neki.
  Keitáért ettől függetlenül mindent. A program működik.

»»»»»»