Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools


Elfogadom

Az RTL Most böngészésének folytatásával elfogadja, hogy az ezen eszközön lévő böngészési adatai felhasználásra kerülnek más eszközein is a tartalmak, reklámok és szolgáltatások személyre szabásához, továbbá hozzájárul, hogy más eszközein lévő böngészési adatai felhasználásra kerülnek ezen eszközén is a tartalmak, reklámok és szolgáltatások személyre szabásához (annak függvényében, hogy melyik eszközén milyen beállítást választ).
  További információ, és beállítások megváltoztatása
  Az RTL Most böngészésének folytatásával elfogadja az RTL Magyarország és partnereinek közönségméréshez használt cookie-jait, szolgáltatásait és az Ön érdeklődési körére szabott hirdetéseit. Továbbá beleegyezik, hogy az ezen az eszközön gyűjtött információk más eszközökön gyűjtött információkkal való összevetésével, amelyek az Ön hálózatára csatlakoznak ugyanezen célból. Tudjon meg többet és változtassa meg beállításait. Ha rendelkezik RTL Most felhasználói fiókkal, ezeket az adatokat az ugyanazon célokra megadott személyes adataival társíthatjuk, beleértve a közvetlen személyre szabott kommunikációt is. Ezek felhasználását felhasználói fiókjában bármikor tudja ellenőrizni.

Szükségesüléseképpen annak foganatosulásának, hogy feltétlenül és múlhatatlanul szükségesnek találtatott az Ön eszközének képernyős berendezését, illetőleg alkotóelemét maradéktalanul jogi cégünknek az Ön beleegyezéseiről tett egyoldalú kijelentéseinek szolgálatába állítanunk és minden egyéb tartalom megjelenítését vagy ábrázolását totálisan ellehetetlenítenünk, ennek folyamatavégeztével ezt a feliratot a lehetségesnél is még több fokozattal terjedelmesebbre és dagályosabbra nyújtani el nem mulasztottuk, minekutána az Ön eszközének képernyős berendezését, illetőleg alkotóelemét tökéletesen a mi jogi terjedelmeskedésmegvalósításunkra foglaltuk le, ezzel biztosítva a céges barbecue-partit. Ön választhat egy darab Elfogadom gomb megnyomása között, hasonlatosképpen annak az eljárásnak megvalósításához, amit don Vito Corleonétől tanultunk: vagy az aláírása kerül a papírra, vagy az agyveleje. Maradtunk tisztelettel, rabszolgatartói.

»»»»»»