Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools




Buziiik, jézusmária, buziiiik!

A legújabb botránytörténet szerint a rendőrségi mentőség megtagadta a segítségnyújtást egy cukorbeteg asszonytól, és épp csak le nem buzizták. Bár tulajdonképpen a „Mi azért vagyunk itt, hogy a rendőrséget szolgáljuk, az ilyen embereket nem!” ripakodás, összevetve a rendőrség szolgálunk és védünk jelszavával és azzal a ténnyel, hogy a felvonulók mik voltak, némi logikus gondolkodással arra a következtetésre vezet, hogy a néni le lett buzizva.
  Ugye van az az elv, hogy szolgálunk és védünk, ami a rendőrökre vonatkozik, és van egy Hippokratész nevű fószerről elnevezett fogadalom, ami az egészségügyisekre – csak hát van valami, ami ellentmond ezeknek. A felvonulók buziak voltak. Mármost ugye tessék végiggondolni logikusan:
  1. aki ott volt, az vagy rendőr, vagy ellentüntető, vagy buzi;
  2. a rendőrök felismerhetők az egyenruhájukról, az ellentüntetők pedig a tiltatlan önkényuralmi jelképeikről, aki tehát se ilyen, se olyan, az buzi;
  3. ha orvosi ellátásban részesítjük a buziakat, akkor egyrészt összebuzizzuk a gumikesztyűt, ami ki is lyukadhat és mink is buziak leszünk;
  4. másrészt még a végén életben maradnak és elözönlik a világot, elvégre két buzi gyereke nyilván szintén buzi lesz;
  5. ha pedig elözönlik a világot, akkor kihal az emberiség, hiszen két buzi nem tud gyereket csinálni!

Szörnyű sok mindenre kell figyelni, ha az ember rendőr, tetszenek látni. A világ sorsa tétethetik le fölkent kezeibe. Én mindazonáltal föl szeretnék tenni egy kérdést.
  Tessék mondani, a CIB–326-os rendőrségi mentőautó személyzete kivel dugik?
  Ők ugyanis megállapították, hogy az arra haladó járókelők kivel csinálják, és ennek függvényében részesítették vagy nem részesítették őket elsősegélyben. Ha szolgálnak és védenek, akkor viszonossági alapon én is tudni szeretném, hogy a CIB–326-os fődurvulnoka és három kollégája kivel, mikor, hol és milyen pozitúrában dugik.
  Hátha félrehajlik valamelyik, és elpusztul az emberiség.

»»»»»»