Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools




Bookisztán

A pakisztáni bíróság betiltotta a Facebookot, mert Mohamed-rajzversenyt hirdettek. Én meg azon töröm a fejemet, hogy ez ugyanaz a bolygó-e, amelyikre eredetileg a jegyem szólt.
  Ki az a féleszű idióta, aki Mohamedet karikaturizál vagy versenyt hirdet róla, amikor tudja, hogy más féleszű idióták vöröset látnak, ha valaki nem a porban csúszva közelít Mohamednek még az árnyékához is? És ha már ennyire elment a szép esze, akkor miért nem inkább a nagy fehér cápákat hívja ki úszóversenyre vagy rendez kézilabdameccset kibiztosított kézigránátokkal? Esetleg egy kis orosz rulett vagy egy parti Jumanji? Akkor meglenne a napi betevő adrenalinadagja, de csak a saját bőrét viszi vásárra.
  A másik fele viszont az, hogy a pakisztáni bíró a jelek szerint muszlim. Akkor viszont nem ihat alkoholt. Ez esetben ezt a delírium tremenses kirohanást nem tudom mire vélni. Gondolom, a Facebook mellett már betiltotta Dániát is, és ha a fülébe jut, hogy egy részeg orosz beverte a könyökét egy chicagói szállóban és egy Mohamedet gyalázó kijelentést tett, akkor betiltja Oroszországot és Amerikát is.
  Akkor van iszonyú baj, ha egy pakisztáni tizenéves fölfirkálja a falra, hogy le Mohameddel. Akkor bizony ki kell tiltani Pakisztánból Pakisztánt. A Nagy Digitális Hadvezér ezzel a technikával győzte le a Poleander Partobon trónjára törő elektrosárkányt.

»»»»»»