Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools




Az azték–magyar nyelvrokonság

Rájöttem, hol rontotta el mindenki, a nyelvészek és őstörténészek meg szegény sumerászok is. A magyarok valójában az aztékoktól származnak. Most fedeztem föl.

I. RÉSZ
  Az azték–magyar őstörténet

Az ősi magyarok és aztékok egyetlen népet formáltak, de jól megkülönböztethető volt három népcsoport:
  – az aztékok, akik kicsik voltak, sötét hajúak és sötét bőrűek,
  – a magyarok, akik két méter magasak voltak, szőkék és kék szeműek,
  – és Maja, a méhecske.
  Az azték–magyar őshaza ősi magyar földön állt, aminek neve az államalapító nevét viselte, Kovács Géza-tanyának hívták. Később különböző törzsek foglalták el az őshazát, és ma ott terül el Beverly Hills.
  Az azték–magyarok elvándoroltak onnan. Az aztékok délre mentek, ma Mexikóban élnek. A magyarok keletnek indultak, egy ideig éltek egy másik őshazában, Kiss Béla-földön, ennek helyén áll ma Manhattan. Továbbvándoroltak, átúszták az Atlanti-óceánt (ez ma a Google Maps szerint 3462 mérföld, de akkor a kontinensek még távolabb voltak egymástól, ezek a bátor, férfias férfiak négyezer mérföldet úsztak) és megérkeztek Európába. Alapítottak egy újabb hazát, Molnár Jenő országát, ennek helyén áll ma Párizs. Megint továbbmentek és megérkeztek a mai őshazába, ami az elsőként érkező Magyar Jánosról kapta a nevét.
  Maja, a méhecske az utolsó útszakaszon elkanyarodott és letelepedett Németországban.

II. RÉSZ
  A bizonyítékok

Most olvastam a Wikipédián, hogy a ma nahuatlnak nevezett azték nyelven a -ban rag megfelelője -pan. A nyelvtani ismertető a kal-pan szót mutatja, ami azt jelenti, ház-ban.
  Több bizonyítékra nincsen szükség. A sumér nyelvrokonság apostolai ott rontották el, hogy nyakra-főre rángatták elő a bizonyítékokat, amik lerontották egymás hatását. Egyetlen rag bőven elég. A magyarok az aztékok rokonai, Amerika és Nyugat-Európa nagy része ősi magyar birtok, és természetesen szőkék voltunk és kék szeműek.

»»»»»»