Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools




Antiszemitizmus Uj Péter új lapjában?

Nagy kérdés, hogy mi ez voltaképpen. Mert szerintem antiszemita provokáció.
  A videó első számú közlendője, hogy a zsidók hülyék. Az elején még néhányszor kohanitát mond, de aztán már csak zsidót. Nem a kohanitákra vonatkoznak speciális (és kétségkívül hülye) előírások, hanem a zsidók en masse hülyék.
  A pajeszre alig emlékeztető izék meg a zacskó alatt, fekete hajon alig észrevehető műkipa annyira se csinál zsidószerű figurát a fószerből, mintha Mao Ce-tungnak öltözött volna. Akkor minimum tessék rendes pajeszt ragasztani, természetesen szakállat is, hosszú fekete kabátot, és nem kipa, hanem nagy fekete kalap. Szóval valami ilyesminek tessék kinézni.
  Abban a karikatúrában, amit az arc csinált magából, egyvalaki ismerte föl a zsidót, a Margitszigeten rikácsoló őrült, de az aztán rögtön bizonyította is, hogy szó sincsen arról a toleranciáról, amiről a kisfilm beszél. Naná hogy nem voltak vele antiszemiták, ha egyszer nem látszott zsidónak. Elmebetegnek annál inkább, pedig aligha az, jól átgondolt tervet valósít meg, amikor nekiáll bebizonyítani, hogy nálunk igazából nincsen antiszemitizmus, csak azok a rohadék zsidók propagálják, a kurvannyukat, hogy dögölne meg mindahány. Ács Dani következő filmje már nyilván azt is megmagyarázza majd, hogy volt ám némi picike antiszemitizmus, de a mi nagy Vezérünk kiosztotta a két pofont, és azóta semmi antiszemitizmus sincsen, akárhogy hazuggyák a zzzzzzsidók, a rohadt szemetei.
  De akkor miért olvassam én a 444.hut? Fasiszta hírportál bőven volt eddig is, azokat sem olvasom.

»»»»»»