Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools
Akkor ordítani kell

Novák Tulajdonképpen András megkereste Bangkok tulajdonképpen legforgalmasabb főutcáját, kiállt oda egy erkélyre vagy valami hasonlóra, és elkezdett tulajdonképpen ordítani a kamerába. Ez tulajdonképpen miért jó?
  Egyébként ha már itt tartunk, most Nika György tudósít Brüsszelből, szintén az utcáról. De ő nem ordít, nyugis helyet választott. De akkor sem értem, hogy miért az utcáról. Illetve ezt még csak-csak. Azért az utcáról, mert annyi minden történik Brüsszelben, annyi mindenről kell tudósítani, hogy erre a tudósításra csak két hely között rohantában volt ideje.
  Ez oké. De az miért jó, hogy megy a riporter a minisztériumba, mert ott van az államtitkár, akit meg akar riporterelni, ekkor a titkár fölcihelődik az íróasztal mögül, lecaplat az utcára, a minisztérium kapuja előtt nyilatkozik, aztán riporter balra el, államtitkár fölballag, benyit az ajtaján, sarkon fordul, leballag, másik riporternek nyilatkozik, az balra el, államtitkár fölballag, és lásd mint fent? Szóval ez miért jó? Az iroda nem elég fotogén? Vagy félő, hogy meglátnánk a horgászegyesület plakettjét a falon?
  Sajtótájékoztatókat kivéve mindenkinek le kell ballagni az utcára, ha nyilatkozik. Viszont érdekes módon ha a közlekedési rendőr nyilatkozik, neki nem kell bemenni egy házba, ő is ott nyilatkozik az utcán. Mi ez a nagy vonzerő az utcában?
  Ahol, ugye, forgalom van és ordítani kell.

»»»»»»