Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools
A vagyon tette seggfejjé?

Vagy már azelőtt is az volt ez az Alki David, aki baromságra vesz rá embereket pénzt ígérve, aztán megkeresi a módját, hogy miért ne fizessen?
  Ha én valakinek pénzt akarok adni, akkor megteszem. Ha nem akarok, akkor nem adok, de nem is hazudozok, hogy adni fogok, lengesd meg a faszodat Obama testőrei előtt, tepertesd magadat az aszfaltba, csináltass magad ellen féltucat vádpontot, aztán kapsz tőlem egy valag pénzt, és amikor megcsinálod, akkor mégse kapsz, jól rászedtelek, hehe.
  Ha nekem annyi pénzem lenne, hogy kedvtelésből adhassak, akkor értelmes célokra adnék pénzt, és ha túl sok értelmes cél jelentkezik, akkor kihirdetném, hogy egyéni szimpátia alapján fogok választani vagy sorsolok, vagy akármi. De nem utasítanám a „stábomat” arra, hogy keressék meg a módját, hogy ne kelljen fizetni, mert ha nem akarok fizetni, akkor eleve nem bérelem föl az embereket.
  Gondolom, ha Obama észreveszi a pócert és a testőrök lelövik, akkor meg az lett volna a baj, hogy nincs kinek fizetni, a pályázatban öröklés nem szerepel. Ha megsebesítik, akkor az lett volna a baj, hogy csak ötször kiáltotta a site nevét, hatodszorra csak hörögte. Ha negyedórát ugrál Obama orra előtt és felmondja az egész pályázatot, akkor az lett volna a baj, hogy Obama csak unottan nézett és a végén közölte, hogy látott már nagyobbat is. Ha pedig Obama olyan hatásosnak találja a reklámot, hogy azonnal hozatja a laptopját és becsatlakozik a site-ra, akkor az lett volna a baj, hogy csak röhögnie kellett volna.
  Közben utánaolvastam. Davidet már az iskolában is felfüggesztették, mert már akkor is seggfej volt. És kétmilliárd dolcsija van. Mit gondol az olvasó, ha megpróbálnék seggfej lenni, összegyűlne legalább kétmilliárd forintom?

»»»»»»