Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools




A tökély csúcsa

A Madarász nem hibázott, amikor agyhártyagyuszit diagnosztizáltak egy négyéves kislánynál, akinek akkor már tízcentis agydaganata volt.
  Érdekes. Mindig jön egy fehér köpenyes vezéregér a kórházból és közli, hogy ők nem hibáztak. De az mintha még nem fordult volna elő, hogy a félrediagnózist vagy mellékezelést bejelentő tévériportban megjelenik a fehér köpenyes vezéregér is, és bólint. Igen, mi voltunk. Elcsesztük. A kollégánk akkora bazi nagy tévedést hozott össze, mint ide Lacháza. Értetlenül állunk az eset előtt.
  Szóval ilyen nincs. A kórházak nem hibáznak és kész. Szerintem az egészségügy átmenetileg tudna nélkülözni egypárat ezekből a tökéletes emberekből, akik néhány hetes váltásokban rendbe hoznák az ország vezetését, a pénzügyet, a rendőrséget, a postát, szóval minden fontos intézményt, ahol gondok vannak. Esetleg tanfolyamokat tarthatnának az ottani vezetőknek, hogyan kell ilyen tökéllyel dolgozni. Azok továbbtanítanák a beosztottaikat, és mindenki tökéletesen dolgozna.
  Magyarország lehetne a tökély csúcsa. Ehelyett mi van? Tökéletes orvosaink ellátják az aznapra eső betegeket és hazamennek.

»»»»»»