Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools


A nemzet rántottája

Egyik piros-fehér lelkületű olvasónk rövidke hozzászólásban eljutott Orbán Viktor építészmérnökségétől odáig, hogy nekem ott a helyem a melegfelvonuláson. A hozzászólást persze nem ezért moderáltam ki, a megjegyzéssel viszont teljesen egyetértek. Persze hogy ott a helyem, ott is leszek, bár technikai okokból csak lelkileg. Tavaly is csatlakoztunk.
  Idén viszont már fölteszem a kérdést: és az olvasó ott lesz? Ha technikailag nem tud, legalább lelkileg?
  Feltételezem és elvárom, hogy igen. De most azokról szólnék, akiktől elemi követelmény, munkaköri kötelesség lenne, hogy támogatásukról biztosítsák a melegfelvonulást. Elvárnám, hogy megjelenjenek ilyesféle sajtóközlemények: „Üdvözlet a felvonuló melegeknek, és átok mindazokra, akik bántani akarják a szólásszabadságára büszke Magyarország hű gyermekeit abban, hogy identitásukat kifejezzék. Én sajnos nem lehetek ott, de aznap szivárványszínű kitűzőt fogok viselni.” És az aláírás: Orbán Viktor, Semjén Zsolt, Dávid Ibolya, Gyurcsány, Bajnai, Demszky, mindenszky. Mert aki a magyar polgár szavazatára ácsingózik, attól alapkövetelmény, hogy a magyar polgár lelkületével plakatírt megegyezzen. A magyar polgáréval, nem pedig a száz tojásdobáló idiótáéval.
  Úgyhogy a LAttilaD.org ott lesz a melegfelvonuláson, ha csak távolból is, és visszük magunkkal azokat a hölgyeket és urakat, akik eme listán szerepelnek. Velünk tart a köztársasági elnök, az Alkotmánybíróság tagjai, a polgármesterek és önkormányzati képviselők, a köztársaság bírái mint a népakarat letéteményesei, és viszünk magunkkal még pár millió magyart. Mert ha a melegeket bántják, akkor mi is melegek vagyunk: akkor az egész ország szivárványszínű.

2262-1.jpg

  Akkor dobáljanak, ha mernek. Amíg kisebbségnek látszanak, könnyű kikezdeni velük. De nem azok: ők a többség vagyunk. Úgyhogy el is kapdossuk a tojásokat, és megsütjük belőlük a nemzet rántottáját. Én viszek borsot és pirospaprikát, mert úgy szeretem.

»»»»»»