Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools




A Hanka már kapható

hanka.jpgÉppen két év kellett onnantól, hogy az első szavakat leírtam, s a Hanka most már kapható az Underground Kiadó online boltjában. Print-on-demand rendszerben, vagyis amikor rendelés érkezik, beindítják a gépeket és azt az egy példányt külön legyártják a vevőnek. Az ára kétezer forint. Én már tizenegy példányt kézhez vettem (előbb a szerzői proofot, aztán kértem tíz példányt azoknak, akik ezt-azt tettek a könyv születéséért), egyszerűen gyönyörűek, és fantasztikus érzés a saját könyvemet papíron a kezemben tartani. Igazi könyvet, nem valami spirálozott, kéziratszerű holmit.
  A borítón Dedinszky Vivien Beatrix fantasztikusan eleven, elmélyült tekintetű grafikája szerintem csodálatosan adja vissza Eliška lelkivilágát… vagy Hankáét? Nem tudom. Talán mind a kettőt. Az biztos, hogy a rajz rengeteget ad hozzá a történethez, és köszönet illeti érte Vivit.
  Világoskék borítót kértem. Aki megveszi a könyvet és elolvassa az ajánlást, tudni fogja, miért. Nem mintha azt a színt könyvborítón vissza lehetne adni, ezt meg se próbáltuk, csak annyit kértem, hogy legyen világoskék.


Láng Attila D., 2017.7.19., 23:00:15

Dedinszky Vivien Beatrix Hanka irodalom könyvesbolt Underground Kiadó

Ehhez a cikkhez nem lehet hozzászólni.
  

Megint a nyuszikEgy mondat a baromságról