Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools


Üzenőfal

Ide lehet írni minden olyasmit, ami olyan oldalra vonatkozik, ahol nincs mód hozzászólni, vagy nem kapcsolatos egyetlen konkrét oldallal sem. Beszkennelt könyvet itt se kérjetek, mert a szerzői jog tiltja.
  Szélsőséges hozzászólásokat nem fogadunk.

Discussion

, Beszkennelt könyv....., 2017.01.05., 19:42

Kedves Uram!

A Google hozott az oldalára "A család tanácsadója" című könyvre kerestem rá. Remek, letölthető, gondolná az ember... De nem...
  Felvetődik bennem a nagy kérdés, akkor valaki miért dicsekszik vele, hogy leszkenneltem. És meg van.. Olyan ez mint az az ember aki kiteszi a netre 873 Coca Cola kupakom van 2016-évből... Értelme nincs. El nem adja, oda nem adja, csak dicsekszik. Ezért kár volt ennyit dolgozni vele. Legalább is a weblappal. Inkább írt volna egy szösszenetet a vasutak építéséről... Vagy bármi értelmesről.
  https://www.youtube.com/watch?v=PbaD2-2Ktwc&t=22s
  https://www.youtube.com/results?search_query=plasser
  https://www.youtube.com/watch?v=jCYMa9hQQMA
  https://www.youtube.com/results?q=tie+railroad&sp=SADqAwA%253D

"Beszkennelt könyvet itt se kérjetek, mert a szerzői jog tiltja." A szkennelés is duplikáció... :-) A szerző halála után 70-év elteltével szabad a könyv... Ezek szerint a könyvtárból se lehet másolatot kérni.. :-)
  További jó munkát!

, 2017.01.05., 19:56

Azért dicsekszem vele, mert megtettem. Azért nem dicsekszem a Mont Blanc megmászásával, mert azt viszont nem tettem meg. Egyébként megesett már, hogy valaki hasonlóképpen talált rá egy könyvre, mint Ön, de kiadó volt, aki rendezte a könyv jogi helyzetét, hogy kiadhassa újra. Én pedig pénzt kerestem ezzel. Olyat nem mondtam, hogy nem adom el. Jogtiszta helyzetben, amikor megtehetem, természetesen megteszem.
  Nem tudom, hogy A család tanácsadója szerzői mikor haltak meg, és nem tudok utánajárni ennek. De örömmel fölteszem a könyvet, ezt vagy amelyiket csak kéri – amennyiben Ön vállalja a pereskedést és a fizetést, ha valamelyik jogtulajdonosnak ez nem tetszik.
  A kettő egyébként nem zárja ki egymást, a vasutak építéséről – vagy bármi értelmesről – szkennelés közben is lehet írni. És nemegyszer meg is tettem. Történetesen a vasutak építéséről még nem írtam, bár az első videóját már láttam és tetszett, de ha bármi értelmesről már írtam, van esély, hogy egy-egy részletét szkennelés közben.

, 2017.01.07., 10:54

Kedves Attila :)

Csak boldog névnapot szeretnék kívánni Neked.

Üdvözlettel:
  Szilvi

, 2017.01.07., 13:13

:) Köszi.

, 2019.08.05., 13:33
Kedves Attila,

1 hétig tört a frász (körkörösen, cikk-cakkban, meg ahogy még éppen eszébe jutott) a "blog megszűnt" üzenet láttán. A pánik is rendesen kerülgetett, azzal riogatva, hogy megszűnik az egyik heti betevő emberi hang forrásom. Aztán ma reggel végre megint az ismerős felület fogadott: a blog működik!
Tudom: az idióták ellen nincs orvosság, és az ember néha annyira beelegel tőlük, hogy minden kapcsolatot megszakít a külvilággal. (Ennek egyik legszemléletesebb leírását Lázár Ervin követte el: a Berzsián és Didekiből a "Berzsián a költő szakít az emberiséggel" című fejezetben.) Remélem, nem egyhamar ijeszt meg minket, írásait újra és újra le-, ki-, be-, fel-, meg- és még ki-tudja-hányféle-módon olvasó rajongóit, egy újabb, hasonló eltűnéssel.

Bár lettül valószínűleg soha nem fogok megtanulni (egyelőre beérem a francia és angol nyelvtudásommal, plusz pár német és orosz szóval), de élvezet volt az ezzel kapcsolatos tapasztalatait olvasni, a beágyazott zenei videókat hallgatni. Vagy mondjuk a Ninda születéséhez kapcsolódó alkotási nehézségeket, felmerülő gondolatokat bemutató írásokat. A saját életéből bemutatott villanásokat - ezekkel is tágítva a világképünket, látásmódunkat.
És akkor a novellákról, regényekről még nem is beszéltem. Amikor már megint pocsék(nak tűnik) körülöttem a világ, sürgősen előkapom a gyűjteményt és már csak annyit kérdezek magamtól: mihez, kihez lenne ma inkább kedvem? Sophie? A medvebocsok? Míla? Angari és Mira? Sara és Sara? Jane a kadétokkal? Vagy éppen az egérkék? Hiába tudom már elvileg kívülről mindegyikük összes kalandját, soha nem tudom megunni és oly' jó újra meg újra elolvasni őket, hallani róluk!

Remélem, a betűk még sokáig Önnel lesznek, hogy emberi hangon szívből szóló, szívből jövő írásokat olvashassunk még annál is tovább!
Köszönöm mindazt, amit eddig kaptam-kaptunk Öntől mi, olvasói!
, 2019.08.05., 13:51
Jaj, ez nagyon kedves volt, köszönöm szépen. Némileg beteg voltam – most már valamivel jobb.
Sose lehet tudni egyébként. Negyvenöt éves koromban, ha valaki közli velem, hogy egy év múlva mi lesz, néztem volna rá, mint a vert malac: Én? Lettül?
You could leave a comment if you were logged in.