Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools




Vergõdés-magyarázat


  

"...ezen felesleges vergõdnöd..."

Ezt írta nekem az a ffi, akit az egész-emberré-válásom egy jelentõs, fontos lépcsõjének tartok, tartottam. Azért "tartok", mert neki köszönhetem, hogy ismét "nõ"-nek tekinthetem magam; s azért "tartottam", mert fél év után végre -talán- elfogadtam, hogy nem lesz több ilyen.

"Haladj fokról-fokra, egyetlen lépcsõt se hagyj ki!" /Müller Péter: Jóskönyv-bõl, szabadon/ Na, ez kell segítségnek, ahhoz, hogy el tudjam fogadni, tovább tudjak lépni. Ez is megvolt! Ezen a nyomorult lépcsõn is túljutottam, jöhet a következõ!
Még mindig várom, hogy jelentkezzen. Közben tudom, hogy nem fog, és azt is tudom, hogy nem szabad többé feltennem neki a kérdést. Játszótársat akartam, de nem játszott a szabályok szerint, pedig együtt találtuk ki azokat.
Ma nem írtam neki. Õ írt, illetve küldött valami hálós "közhasznú" okosságot, de én nem bírtam válaszolni sem arra. Mert akkor félõ, hogy megint elindul bennem a dolog. Hogy megkívánom, aztán csak szenvedek, mert tudom, hogy nem kellek neki. Na, mindegy. Maradok a lépcsõmön, vissza nem lépek, inkább ide emelem fel a nemtelen létet...:)
Ma már egyet sem írt. én meg nem fogok, pedig folyamatosan itt pörög az agyamban, hogy el kell neki küldenem ezt-azt.
Hmmm... most küldött valami gagyiságot... tehát még nem törölt ... majd fog.
Határozottan nyugodtabb a lelkem, de határozottan hülyén is érzem magam ettõl. Ez olyan, mint mikor eltervez valamit az ember, sokáig dolgozik a tervén, aztán rá kell jönnie, hogy mégsem neki való, amit kitalált, s rövid ideig 'gyakorolt' is...


  2005-12-08
  ~~DISCUSSION~~
személyes talema

vergodesmagyarazat_1

Tényleg érthetetlen?Vergõdés-magyarázat