Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools




...után egy esõáztatta


  

Persze ez azért túlzás, hisz csak délután, este néhány órán át esett az esõ, egyébként napsütés, meleg, szélcsend...
Mi mást akarhat még egy vidéki roki?

Tehát volt az Elsõ Fesztivál Érden, ahol is tegnap zajlott a harmadik nap. A második, hideg, szeles volta ellenére jól sikerült, Csodaszarvassal, Mártával, Rolldance-szel meg mindennel, ami kell egy felfejlõdõben lévõ fesztiválhoz. (Közönség lehetett volna nagyobb számban is, de elsõnek ez sem rossz... legyünk optimisták!)

Az elõzõ nap fáradalmait éppen kiheverve, ebéd után indultam Érdre, a fesztivál helyszínére. Hármaska már korábban kiment, hisz neki, segítõ emberke lévén, munkába kellett állnia már fél 12-kor. (Becsületes gyerek! Egy nap munka, 1+2 napi belépõért, teljesen viselhetõ teher...)
Tehát én buszoztam, majd õ összeszedett engem a kapuban (némi keresgélés után megkaptam a karszalagom, mint MÉKE tag, merthogy az ugye ingyenesen járt nekem is, mint mindenkinek az egyesületnél), majd elfoglaltam õrhelyem a sátrunkban.
Az elõzõ nap sarkvidéki idõjárását szem elõtt tartva magasnyakú pulcsiban mentem. Na, kérem! Uszkve ezer fok volt, verõfény és amit még el lehet mondani egy nyári napról. (Várjuk ki a végét, mondhatnám!)
Elsõ körben, úgy 3 órán át, voltunk vagy néhány tucatnyian, ebbõl is mi, rokik vagy tízen. De nem unatkoztunk, hisz jöttek a kerekes kosarasok, elképesztõen semmibe véve a köztük (é.: székben ülve) és a kosár közti távolságot. Errõl -mármint a sport ezen formájáról, s arról, ahogy én találkoztam ezzel- már korábban írtam, az EZ VAN-ban.
Aztán a kis színpadon fellépett a ROLL DANCE BUDAPEST Kerekesszékes  Kombi Táncegyüttes.
Illetve annak 5 tagja egy nagyszerû elõadással.




(A fenti kép innen , s egy csendes megjegyzés arról az oldalról:"Mottó: "Az egész az nem tökéletes, hanem teljes." C. G. Jung. Innen, az én térfelemrõl nézve más vagy, mit én. Tõled átkukkantva én lehetek nagyon különbözõ. ... Mert a másságunkat másnak adni felelõsség. Önmagunkért. Egymásért.")

A honlapjukról egy kép, mert még nincs itteni fotóm, amint lesz, felteszem azt is:




Majd -ugyan a sorrendben nem vagyok teljesen biztos, de ez az esetemben elnézhetõ, remélem- jött az ifjúság osztatlan (na jó, ez talán túlzás) örömére (már az osztatlan a túlzás, mert aki szereti õket, és még nincs nagycsoportos, mondjuk, és lányból van /remélhetõleg, bár manapság, ugye.../ az nem átallott '60-as évekbeli Beatles koncert elõtti hölgykoszorút meghazudtolva sikítani, sírni, nyújtózkodni...) No Thanx, íme, õk azok (mondom, ha valaki elmúlt volna 10 éves):




Azt viszont meg kell adni, hogy tagadhatatlan
a lelkesedésük, és önmagukba vetett hitük! :)


/ez a kép meg innen, e/


Osztán meg jött a Belga. (Nem tudok olyan pöttyös 'e' betût, amilyet köllene, mert ezen a billentyûzeten nincs, kézzel meg má' mégse írhatom ide, akárhogy is szeretném...)





/ezen kép lakása meg ehun, e/


És akkor még hátra volt a Ladánybene27 koncertje, amit már úgy nézhettem végig, hogy nem voltam egyedül a sátorban. (Mert néhány órán át úgy alakult a dolog.)

Ditte, húgával és barátaival (és egy igen csinos kutyával, kinek neve Lujzi) csatlakoztak hozzám, úgyhogy esõ ide, magány oda a nap vége nagyon jól sikerült.

Éjfél körül jött értünk Emese (Hármaska barátnõje, akivel együtt robotoltak a fesztiválon) anyukája, és hazafuvarozott minket.

Összegzés?
Több tanulság is adódna, de most nem vagyok olyan hangulatban, hogy el is mondjam ezeket. Ha viszont nem személyes tanulságokat keresek, akkor elsõként azt kell megjegyeznem, hogy akár ígéretesnek is nevezhetném az Elsõ Fesztivál-t, hisz ugyan kevesen voltak, a szervezés, a programok nagyon jól sikerültek, tehát akik kijöttek, biztos, hogy nem bánták meg!












  2008-06-15
  ~~DISCUSSION~~
belga elsõ fesztivál ladánybene sérültek talema

utan_egy_esoaztatta

Egy szélfútta napÁtok ellen ecettel