Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools




TEPrev - 37.


  

Most rögtön leszögezem, hogy sosenemis néztem életembe benne focit.
Ám  ma, ennek is eljött a napja.

Reggel olyan sokáig aludtam, hogy ihaj! Aztán csak drukkoltam Évinek, aki ma ment haza, mert ugyan nyugodtan, de nagyon várta, hogy megérkezzen érte a fia s indulhassanak.

Közben volt ebéd és valamikor kora délután felmentem a büfé-könyvtár-tornaterem logisztikai nóvumba, ott, a folyosói automatából vettem egy kávét és bevarázsoltam magam a terembe. (Majdnem átmentem egy fiatalember lábán, aki ezt elkerülendõ lovagiasan felajánlotta segítségét -hisz õ stabil járó-, s odatolt a tv elé, egyik Scrabble-társ mellé.) Szegény gyanútlanul, szinte örömmel fogadta érkezésem, de gyorsan kiderült, hogy õ biza a foci miatt ücsörög ott és nehezen tûri az én szinte szentségtörõ laikus megjegyzéseimet.
Például gõzöm senem volt arról, hogy most valami nagyondeihaj fontos világesemény zajlik éppen, arról meg pláne, hogy pont abban a pillanatban ki az a majd két tucat lelkes fiatalember, akik egymást -ja nem, egy labdát- kergetik a széles zõõõd mezõn. De Sanyi -megbocsátó mosollyal arcán- FELVILÁGOSÍTOTT.  
Én az elsõ félidõ végére értem be éppen, s megnyugtattam Sanyit, hogy nem rontom ott sokáig a levegõt, egy alkalmas pillanatban lelépek s egymáséi lehetnek, õ meg a foci. Ám a másik oldalamon ülõ úr közölte, hogy naiv megjegyzéseim miatt nem mehetek sehova, maradnom kell -a hangulat végett- s ezt nyomatékosítandó lezárta a székem és rákönyökölt a karfámra.
Így mit volt mit tenni, néznem kellett végig a teljes mérkõzést, a ráadás 4 percet is.


/
2014 vblaszti ehunnan, e/

Tehát életem elsõ teljes összpontosítással kísért focivb egy félideje volt ez. Én élveztem. Hogy a társaság is ugyanígy, arra nem esküdnék meg, bár Sanyi közölte, hogy holnap is elvárja, hogy jelen legyek. 
(Láttam lefejelést, lefejelés nélkül, láttam fölrúgást fölrúgás nélkül, láttam potyagólt, láttam töketlen kapust meg egy rakás lelkes, éééérdekes gúnyába öltözött elkötelezett szurkolót.)

Na. Most meg itt vagyok, mindjárt vacsi, este meg MisFits.


  2014-06-14
  ~~DISCUSSION~~
focivb rehab rev talema tep tv visegrád

teprev_37

TEPrev - 34-35.TEPrev - 38.