Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools




Született feleségek


   Ugye neked is tetszik?

Mikor elkezdõdött, azt hittem, olyan lesz, mint akármelyik másik sotozat. Semmi különös, történik ez meg az, szimpatikusak meg nem szimpatikusak a szereplõk, hol vigyorgok rajtuk, hol nem. Krimi, gondoltam. És -ahogy a többi ilyesmi film- megtalálja magától a helyét a telefonom emlékeztetõjében ... (Amit, ugyebár a nem létezõ memóriám pótlására /is/ alkalmazok.:)

Aztán megnéztem az elsõ, aztán a második részt és ahogy kell, rá is kattantam. Személyes sértésnek vettem a nyári szünetet, úgyhogy amolyan engesztelésképpen dogadtam mostanság a beharangozót, hogy belátható idõn belül ismét lesz értelme a szerda estéknek. :)

És akkor... most egészen konkrétan... szóval...

Miért is ragadtatom magam ilyen lelkes ajánlóra egy amúgy is igen népszerû sorozat miatt? (Mert ugye, akinek eddig nem jött be, az ezután sem fogja hiányolni, ha nem látja, aki meg éppúgy rákattant, mint én, nos, nekünk nem kell külön ajánló...:)

Ami viszont pillanatnyi heves szívdobogást és látványos -bár szerencsére, igen rövid ideig tartó- kataton állapotot eredményezett, az a következõ évad beharangozójában az alma-motívum. Kell magyaráznom, hogy miért?

 

Mert nekem, ezt jelenti.

A reklámot nem találtam meg, remélem ismét akad olyan lelkes, segítõkész, okos, ügyes... stb blogger, aki idelinkeli nekem :) Ja, egy plussz kérés: ha valaki tudja mi a zene a reklámban, írja meg nekem! Egyeske nyúz emiatt, hogy itt a blognak az õ terén biztos van valaki aki el tudja küldeni nekem... Na, a komoly kihívásoktól pezseg az élet, igaz?

Személyes ajánlatom ez a cikk :).


  2006-08-19
  ~~DISCUSSION~~
alma talema tv

szuletett_felesegek

Mit jelent nekem? (2003.; r.: Lars von Trier; DOGVILLE- A MENEDÉK)Yonderboi