Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools




KO vs VA


  

Persze totálisan szubjektíven.

Nem szeretem Kálmán Olgát, tudom, ezzel szentségtörést követek el, de kifejezetten irritál engem ez a nõ. Respektálom amit tesz, respektálom a benne élõ újságírót, de a stílusától lábrázást kapok -off kicsit, de pontos, és kifejezett és 100%-os ellentéte nálam, szeretemügyben, Veiszer Alinda, aki minden tekintetben viszi a pálmát, de vissza...-, mert kiforgat, nem humoros, és sokszor az ostobaság határát súrolja... ám tegnap beszélgetett Horn Gáborral, aki azt mondta, amit itt is (meg ott is) nap mint nap hallok, hogy "..nem kell sírni az összefogás miatt, magasabb szintû dolgok ezek, egyet kellene tisztázni s arról beszélni, orbánt el kell zavarni", ez igaz is, ám erre Olga azt mondta, amivel én most, vele kapcsolatban elsõ alkalommal mélyen egyetértek és most kicsit csiszolt nálam igen karcos képén: ".. de a választót, az egyszerû választót, nem ez érdekli, ezt tudja, az érdekli, hogy ne ezer hanem egy hely legyen ahová az ikszet rakhatja majd..."

Kálmán Olga, köszönöm.
Megértik ezt valaha ott a felsõbb körökben, vagy tavasszal a választások után majd csak magukba zuhanva tapasztalják, hogy lám, mégiscsak hiányzik az a rengeteg alsóbb szintû iksz, amit annyira magasról leszartak?

Ezek a mondatok ma szakadtak ki belõlem, s rögzíteni akartam magamnak. S nem KO a lényeg, ahogy eddig sem, ezután sem fogok vele foglalkozni, hanem a kérdés, amirõl beszélgettek, de még csak azt sem ragozom, sokkal inkább, ha már újra felbukkant agyam helyén, leszögezem Veiszer Alinda iránti elkötelezettségem s összeszedem a dolgaim.

Egy említés, DJ Infragandhi kapcsán, majd egy L. Ritók Nóra okán, s a_Záróra.

És a mai narancshelyzet, a magyarnemzeti televízióban,. ahol nincs szükség egy ilyen karakterre: november 1-tõl már nincs alkalmazásban.



Kép innen, s a cikket is kéretik elolvasni! 


...és akkor még mindig ott az alapkérdés, amibõl kinõtt ez: mi a retek lesz a választásokkor? Marad orbán, mert magasabb szinten mennek a dolgok, mint azt a buta ikszelõ felfoghatná?


  2013-12-13
  ~~DISCUSSION~~
kálmán olga talema veiszer alinda

ko_vs_va

KisebbZENEMA - Csönded vagyunk