Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools




Itt a tavasz


  S Amper -minden kutyákok legkutyábbika- megkapta nyáriruháját.

Ma reggel, még 7 elõtt, jött Klára és elvitte magukhoz Ampert. Nagyon megviselt, csapzott, itt-ott erõsen 'raszta', s mindenhol enyhe zsömleszínû ruhát viselt már, így a tél után kedves tigeti terrierünk. Nagyon ráfért egy fürdés nomeg egy alapos kifésülés, fazonigazítás.

Most hozta haza Tamás, hát, komolyan felragyogott a napfény ahogy Amper berontott a házba...:) Ilyenkor, a meleg idõ beköszönte s a nyári kutyafodrászat idején jövök rá, hogy milyen világos is az alapszíne ennek az egyhülyekutyának...:) (Ez ugyebár mindenki elõtt tiszta: örökbecsû rajzfilmsorozat 'A két hülye kutya' nyomán. Miután belõle csak 1 van, de mindkét eszement eb zakkantságát magában hordozza, így még elõzõ életemben elneveztük az almám másik felével, ki a mai napig egyetlen gazdája néki, 'egyhülyekutyá'-nak.)

Az adatkábel megint bemondta az unalmast, tehát képet sajna ma nem tudok feltenni róla, de amint meglesz, update-elni fogom ezt a bejegyzést, s ideteszem bizonyítékként a fotót: miénk a legszebb és leghülyébb tibeti terrier, akit valaha a hátán hordott eme környék...


  2006-04-03
  ~~DISCUSSION~~
amper talema

itt_a_tavasz_1

Türelmetlen vagyok?Megkaptam az engedélyt!