Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools




Hair


   Itt, nálunk. Korábban írtam már a filmrõl: Mit jelent nekem - HAIR.
Most pedig arról, hogy milyen volt a tegnap estém.

Délután elmentem vásárolni, Bécike segítségével, aztán este, Hármaska osztálytársa és az õ anyukája eljöttek értem, mert 8-tól jelenésünk volt a fõtéren. Szabadtéri nyárvégi örömünnep gyanánt a Sziget Színház társulata elõadta nekünk a Hair-t.
Készültem rá, hogy megnézem, de tudtam, ha nem találok valakit, aki befuvarozna a fõtérre, akkor nem fogom látni, mert olyankor este, mikor már majdnem (vagy egészen) sötét van, jobb ha nem indulok neki a világnak, bármilyen biztonsággal állok is a lábaimon, nomeg a mankómon... :)
Lényeg a lényeg, megnéztem. Furcsa volt magyarul hallani azokat a mondatokat, amiket csak és kizárólag angolul hallottam ezidáig, hosszú életem alatt oly sokszor. Ezen a nüansznyi akadályon, és a számomra elsõ blikkre meglepõ díszleten néhány perc alatt túltettem magam. A szereplõk gesztusai, a stílusuk, idõnként a nevetésük visszavittek abba az idõbe, amikor még középiskolás voltam, s mentem minden hétvégén a film után, éppen oda, ahol játszották...

Szóval, örülök, hogy láttam. Nagyon jó volt. Alighanem a napokban elõkotrom a filmet a fiókból, és néhányszor megnézem. Csak az öreges nosztalgia miatt... :)

(Az elõadásról nem találtam képet, a telómhoz meg nincs adatkábel, de ha lenne, sem bizti, hogy feltehetném az ilyetén szerzeményeim.)

  2006-09-10
  ~~DISCUSSION~~
hair talema

hair

Garfield +A fogyatékossági támogatást 2006. 09. 01-tõl MEGSZÜNTETEM