Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools




... és a kokárdás zsidó kisfiú...


  

Normálisak vagytok?
Költõi kérdés volt... persze. Hiszen aki így gondolkodik, annak kár a szó.
Aki viszont ember -mert megfelel ennek nem pusztán a genetikai lánca alapján, hanem eq-ilag is, mely meghatároz, ugye-, annak jelentenek ezek a szavak valamit.

Magyar és zsidó identitás: Dopeman és a kokárdás zsidó kisfiú from Identitas on Vimeo.



(Megjegyzés: Dopeman anno a Hõség terén kinn volt velünk végig.



De ez csak közjáték volt...)

Magyar és zsidó identitás: Ablonczy és a kokárdás zsidó kisfiú from Identitas on Vimeo.



Magyar és zsidó identitás: Törõcsik Mari és a kokárdás zsidó kisfiú from Identitas on Vimeo.



Hitler* -tudod, a_másik Napóleon-komplexusos romboló betegbarom- be akarta bizonyítani, hogy bizony Jézus nem volt zsidó -de a kereszténységgel is zsigeri baja volt, csak aztán azzal puszta üzleti alapon megbékélt-, erre sokat áldozott. (például DEJUDAIZÁLÓ INTÉZET)
És mennyi barmot megvezetett, pedig az elmebaj nem is fertõzõ.

Mármint virológiailag nem.

De megesik az ilyesmi nem is oly nagy embereknél, kik legfeljebb szerettek volna évezredeken átívelõ mondahõsök lenni, vagyis ha ZSIDÓ MEGTETTE KÖTELESSÉGÉT, ZSIDÓNAK MENNIE KELL (kép is innen), mert a_párt nem tûrhet ilyesmit, ugye...







*: Az apropó:
"

Antiszemita és keresztényellenes nézetei a hatalomra kerülés után tovább radikalizálódtak. Néhány Hitler-idézet az 1939 és 1945 közötti periódusból:

1939. január 30: "Amennyiben a nemzetközi zsidó finánctõkéseknek Európában és azon kívül sikerül a népeket még egyszer világháborúba taszítaniuk, akkor ennek eredménye nem a Föld bolsevizálása, tehát a zsidóság gyõzelme lesz, hanem a zsidó faj megsemmisítése Európában". 1941 júliusa: "Hosszútávon a nemzetiszocializmus és a vallás nem létezhet együtt...az emberiséget ért legsúlyosabb csapás a kereszténység megjelenése volt. A bolsevizmus a kereszténység törvénytelen gyermeke, mindkettõt a zsidók találták ki."

1941 októbere: " A kereszténység lázadás a természeti törvény ellen, tiltakozás a természet ellen", Krisztust "népvezérnek kell tekinteni, aki szemben állt a zsidókkal...bizonyos, hogy Jézus nem volt zsidó...A zsidók egyébként úgy tudták, hogy õ egy kurva és egy római katona gyermeke volt".

" /HITLER ÉS A NÁCI IDEOLÓGIA/

Dopeman-t a téren nagyon megszerettem, ott el is mondtam neki, hogy revideálnom kell a róla gondoltakat, mert bennem Õ egy bulimacsóként élt, ezzel szemben -vagy e mellett- egy nagyon is értelmes, kifejezetten karakán ember, ráadásul pipec humora van.
ABLONCZY BÁLINT szimpatikus, ennyit tudok róla. Tetszik az, ahogy beszél a dolgokról -tudom, ez engem minõsít.
Törõcsik Mari, s nem véletlenül hagytam Õt most utoljára, nekem a Körhintával s annak is az emblematikus jelenettel azonosul. Néha megcsillant elõttem már, hogy okos is -és ezért bocsánat, mert ez is engem minõsít, de ahogy Travoltánál nem nyom a latban a scientológia, úgy más "celebnél" sem, csakis ha kifejezetten olyan, amivel nem tudok mit kezdeni.... stohlpélda...-, szóval Õ itt, most helyettem beszél.
Mert
nem lehet mit kezdeni ezekkel a dolgokkal....
én is csak állok, oszt toporgok az emberré válás elsõ szakaszán ragadt barmok hangos, tömegeket -hasonló kvalitású sokak- magával ragadó elánján pillogva.

Sebaj barmok, néhány élet s ha el nem basszátok a világot közben, emberré váltok, bizon' mondom néktek!


  2013-05-11
  ~~DISCUSSION~~
ablonczy bálint dopeman reinkarnáció talema törõcsik mari zsidó

es_a_kokardas_zsido_kisfiu

Jónás Marianna fiatal roma aktivista beszéde a Zsidó Világ Kongresszuson1./'13