Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools




Candy


  

Persze nem itt kezdem, bár ez folyamatos és most a perpill végkifejletet is megbélyegzi, de messzebbrõl kell indulnom.

Történt, hogy hazajöttem a rehabról -ahova a büdös életben többet a lábam be nem teszem-, és ráeszmélhettem, hogy a csípõm remek. Szebb, okosabb, kitartóbb, mint valaha. (:) Csak persze gyenge és kevéssé teherbíró, de ez idõ és edzés kérdése csupán.
Voltam kontrollon, ahol Tanár úr ellenõrizte ezt, és ahol elmeséltem -miután rákérdezett- a visegrádi állapotokat dióhéjban, megtekergetett, kiírta a gyógytornát és elõjegyzett három hónap múlva ismét látogatásra, azzal, hogy addigra tán egy mankóval stabilan járóképes leszek majd. (Hacsak valami közbe nem jön, a jelen irány ez, tehát így lesz.) És mondtam neki a talpmacerám is.
Mármint a jelenleg 3 centis platformtalp szerintem csökkenthetõségét. Mert úgy érzem, mikor mankó nélkül teszek meg pár lépést -többre még erõmbõl nem futja-, meglehetõsen lukba lépek, mert már nincs annyi különbség. Próbálta megmérni, de mint tudjuk, sokszor és alaposan legózott jobb lábam/csípõm egyetlen pontja sem felel meg a sztenderdnek, tehát nincs mihez viszonyítani, így megnézte szembõl ahogy állok, ahogy megyek és egyetértett velem, le kell vetetni egy centit. (Felet lenne ideális elsõ körben, de csak egészet vesznek le, így marad ez, annál is inkább, mert Tanár úr véleménye alapján, inkább kisebb legyen az emelés, mint nagyobb, két csípõprotézissel nem mindegy.)
Azóta beszéltem cipõszakival, két hét múlva jön ide a városba. Nos, akkor elviszi majd és két hét múlva hozza vissza. Papucs és cipõ. A kérdés csak az, hogy addig akkor mi lesz? Remete? Mármint én? De Scarlett O'Hara a barátom, ugye, tehát ezzel majd akkor foglalkozunk, ha odaértünk.
Gyógytornám hétfõn lesz elõször, ami már nagyon rám fér, hiszen a visegrádi mágneskarikás bohóckodás a merev bokámnak nem sokat segített, így bokám zokogva várja az Edittel való viszontlátás pillanatát.
Az is a hazajövetel örömét fokozta, hogy a méregdrága és gyönyörûséges, okos, intelligens és bazi mosó-szárítógépem megint bemondta az UNALMAST
Hívtam mindenkit, megtettem amit megtehettem, s ma eljött egy eddig számomra ismeretlen, szimpatikus fiatal szerelõ -aki a battai Hírtükörben is hirdet, onnan kaptam meg a számát, s kiderült Pestrõl jár ki-, aki elsõ ránézésre közölte: "Az Indesit nem jó."
Öööö.. mondám, de ez Candy!


/ÉDES, UGYE?/

"Az ugyanaz."
Hmmm... bánom én a kereskedelmi csûrcsavarokat, csak tegye a dolgát, tsókolom!?
Elmondtam, mi a pálya, szétszedte -nem vihogott a fürdõszoba térfogatán, ez nem lepett meg-, majd odahívott s rábökött egy mazzagkupacra.
"Ez itt a hõkioldó. Ezt benyomom. S lám, már mûködik!"

?????????????????????????????????????????????????

Oké.

"Ennyi????"
"Igen. Most elõször van ez a baja?"

Ehhehheeee.... hát elmeséltem édeske történetét, mármint a mi közös történetünket, melyen cirka havonta-kéthavonta akadt esemény, s õ erre nagy, csodálkozó, csillogó fekete szemekkel kérdezte:
"És ezt nem mutatták meg magának?"

Ismétlem: ??????????????????????

Odahívott s rábökött a levett tetõlemez alatt futó vezetékek csomópontjában lakó kapcsolóra.
Majd, mikor meggyõzõdött róla, hogy figyelem amit csinál, megnyomta azt. (Ki s be, hogy demonstrálja a dolgot.

"Íme!"

A tetõt rögzítõ csavarokat vissza sem tette -úgyis pultlap van még rajta, így teljesen védett-, hogy ha kell, akár én is meg tudjam ezt tenni. (Egyedül nem tudom, de akkor is könnyítés ez.)
Érthetõ. Ez a cucc, nem olyan buta mint az anno vagy húsz évet teljesítõ két elõdje -amin lehetett mechanikusan idõt állítani-, hanem ez intelligens és nem hagyja, hogy belepofázzak a dolgába. Nos, ennek eredménye, hogy amikor mégse kell annyi ideig a forró levegõ, mint azt õ gondolta, mert elfogyott a pára a textilbõl, akkor a hõvédelem fogja, s lekapcsolja a fûtõszálat.
Jogos védelem. Sokkal jobb, mintha fáklyaként jelezné egyszer, hogy tán megszáradtak a melltartóim.
De bakker, annyi esze nincs édesnek, hogy utána mondjuk visszakapcsolja, vagy legalább errõl értesítsen engem. Engem, mint gazdiját. Ugye.
A papírja meg mit sem említi ezt, ahogy egy gégecsövet sem, de ez egy másik történet. (Aszongya, a lefolyó szûrõjét lehet s kell tisztítani, ha bármi más van, értesítsek szakembert! Ööööö.... )

Szaki egy órája volt itt, azóta dolgozik a gép. Most kezd szárítani. Remélem, meleg levegõt használ hozzá, mert ha nem, megmérgedek!
Ja, és akkor hívom szerelõt, ahogy meg is egyeztünk.

S ha már Candy:




Ja, még Tanár úrhoz annyit, hogy véleményt kértem a lépcsõzõgéprõl, mert a visegrádi vélemény kifejezett ellenjavallat volt, én viszont anno a miszlikcsípõ után azzal építettem újjá az izomzatot körülötte. Áldást megkaptam, napi gyakorlattá is vált már ez azóta. (Kis macera volt kitalálni a hogyant, hiszen meglehetõsen billegális vagyok, de segítséggel sikerrel jártam s ideális helyre került az eszköz, és hozzá a járókeret is, ami így elõrelépett a tárgyi evolúcióban...)


  2014-07-18
  ~~DISCUSSION~~
candy hõkioldó lépcsõ talema teprev

candy

9795