Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools




Anamorfózis


  Ahelyett, hogy az igazak álmát aludtam volna, így napi igénybevételek közepette, nem, én marha leragadtam a Kultúrház adásánál, mert Zságer Balázs pillogott rám szemüvege mögül, mikor a szokásos kikapcsolás elõtti sétámon jártam az adók között.
Hogy akkor mégis miért keltem reggel... hajnali négykor?
Tán mert egy marha vagyok...

Galambot nagyon szeretem, mr régen, talán az Ablakban? Vagy nem is tudom, hol láttam elõször, de már akkor felfigyeltem rá és azóta is érdekel amit mond. Hisz értelmes, érdeklõdõ faszinak túnik a témák pedig, amivel foglalkozik mindig is olyanok voltak, amik engem sem hagytak hidegen. Na, ennyit a vallomásról.




Galamb /innen, ni/

A tegnap esti Kultúrházban Zagarral beszélgetett, az apropó az volt, hogy már nem az elsõ számát vette meg a Helyszínelõk (lánykori nevén CSI) amerikai sorozat, és hogy ennek mennyire örülünk. Örülünk is, mert ez a zene nekem nagyon bejön! (Mint már azt írtam volt.:)

Aztán persze ott ragadtam. Érdemes volt. A következõ riport az anamorfózisról, illetve egy olyan mûvészrõl, s munkáiról szólt, aki ilyen képeket, térplasztikákat készít.

Na, most nem tudom tovább írni ezt, mert rohanok, csak ideteszek ezt azt emlékeztetõnek:

Mert mi is az anamorfózis?
És ugye a Kultúrház tegnapi adása.

Este remélem lesz még erõm-idõm leírni amiket gondolok. (Persze, ha addig el nem felejtem úgy ahogy van, az egészet... Tessen drukkolni!:)


  2008-01-16
  ~~DISCUSSION~~
kultúrház mtv talema zagar

anamorfozis

Kommunista szombatJamie és a csodalámpa