Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools




1./2012.


  

Tekintettel a naptárra, melyben nem átallott május 1. piros betûs ünnepe keddre esni, az idei továbbképzésem szerdával kezdõdik. Utoljára az OORI Kápolnájában voltam, s most jön az idei rendes, évente "nekem járó" edzõtábor.


Reggel, hajnali 5-kor kellett volna kelnem, de csak fél hétkor vitt rá a lélek, hogy elkezdjek készülõdni, s jól is tettem, hogy nem siettem el a dolgot, mert csak fél nyolc után jöttek  értem.
Ma még semmi különös nem történt, hacsak az nem, hogy egy év alatt a Nappali kórház területe elvesztette a harmadát, s én nem tudva errõl, a bezárt, már nem_bejáraton akartam minden áron bejutni, de aztán -mivel sehogy se sikerült- megtaláltam a fõbejáratot, ahol eddig még egyszer sem mentem se be se ki, de most nem volt mit tenni, ugye.
Kaptam egy szekrényt, két közös tornán vettem részt -még megkaptam a tornaágyat, de jövõ héttõl már leküzdöm magam a szõnyegre-, aztán felvett a fõorvos asszony, s ezzel el is ment a nap.

Legnagyobb örömömre gyümölcsleves volt az ebéd, úgyhogy igen jóllakottan töltöttem az elkövetkezõ bõ 3 órát a kávézóban, a szállításra v
árva. Csípõm ezt a nem szereti, de sebaj, lesz ez még így se...

Pihenésképp bejártam a gys boltokat s begyûjtöttem néhány katalógust, mert készülök a költözésre. Persze azért ez messze nem tett ki annyi idõt, hogy ne üljem szana okos és erõsen legózott alkatrészeim, úgyhogy most eléggé elc
sigázott vagyok.
Pedig ez csak az elsõ nap volt, s ennyitõl elfáradtam...

... de legalább dühös nem vagyok.




  2012-05-02
  ~~DISCUSSION~~
nappali kórház oori talema

12012

ZENEMA - hangulatA zelmúttnyócév