Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools
Zsírosbödön

Most hallom, hogy Mestörházy nem gratulált Orbán győzelméhöz, és elgondolkodok, hogy most én vagyok helikopter, vagy ez a pofa tényleg ekkora söggfej. Erre szavaztam? Na, öreg, akkor ide vissza azt a szavazólapot a kezembe, ki vagy rúgva a képviselőségből, arra a listára ikszeltem, amelyikkel te bejutottál a parlamentbe. Mert hogy te bejutottál, Ati, az fix, neköd változatlanul ott a helyöd a zsírosfazéknál, ámbár a játékszabály szerint azt azért kapnád, mert a választóidat képviselöd, azokat viszont nem képviselöd, csak hazudol. Kormányváltás, rémlik valami? Ez volt az ígéret. Kijelentötted, hogy győzni fogtok. Nem tudom igazából, mert amikor már lila nyakkal üvöltötök, akkor én félrevonulok és már semmit sem olvasok el, de fix, hogy ezt mondtad. Mind ezt mondtátok. Győztetek? Tehát hazudtál? Köszönöm, leülhetsz.
  De vissza a gratuláláshoz. Atikám, tudod, kétféleképpen lehet játszani. Igaziból vagy hazugul. Az igaziból játszásról fogalmad nincsen, hogy az hogy mönne, egyébként úgy, hogy amikor Orbán anno cicmic az első olyan ukázt kiadta, amivel megtépázta a választások egyenlő feltételeit, a jó ég tudja, hogy az mikor és melyik volt, akkor elkezdtek mind egyszerre egyformán ordítani. De frankón. Gyurcsány, Bajnai, vótatok ti valaha többen is, mára már csak pár nevet tud a polgár, szóval mindenki, aki nem fideszes, üvölteni kezd, hogy rombolják a demokráciát, és attól kezdve megállás nélkül erről ortályozik. Ez lett volna a dolgotok, ha nem azért vagytok, hogy legyen kinek önni a kaviárt mög feszíteni az Audi hátsó ülésén, hanem minket képviseltek, muhaha, még a szótól is röhögni köll. Ha igaziból játszottatok volna, akkor Orbán minden egyes demokráciát tépázó faszsága után rohantok Hágába vagy mit tudom én, hova kell az ilyenökkel rohanni, azért tartjátok a tömérdek slapajt, hogy azok tudják. Akkor a négy év végig arról szólt volna, hogy per per hátán, Orbán többet jár bíróságra, mármint persze slapajai útján, mint kormányoz. Akkor mindönki elhitte volna, hogy komolyan veszitek ezt az egészet, azért ösz ott bennetöket a motosz a parlamentben, mert ti vagytok az ellenzék. Lófasz vagytok, nem ellenzék. Ha ellenzék lennétek, akkor hivatalosan bojkottáljátok a választásokat, ha már akkora faszok voltatok, hogy nem voltatok képesek elérni a tisztességes választásokat. Persze én tudom, hogy ti istenök vagytok, Bartus Laci mög egy söggfej, hiszen nincsen neki Audija, nem is embör az ijen, szégyönszömre. Csak tudod, Atikám, a Bartus mondta mög a tutit, ami fölött ti előkelő pofával elbámultatok, hiszen aki nincsen fölkenve nagyságos főpolitikusnak, annak kuss. Inkább számolgattátok a bevételt.
  Szóval kétféleképpen lehet játszani, igaziból vagy hazugul, és ti hazugul játszottatok. Lelkesen belevigyorogtátok az ország képébe, hogy Orbán amúgy nem jól kormányoz ám, de ti majd jösztök és győzni fogtok, és akkor lesz majd jó kormányzás, biiizony! Lónak lett aztán a fasza, nem győzelem meg jó kormányzás, igazán muszáj röhögni, Gyurcsány olyanokat összeholdkórogott, hogy engedélyezni a melegházasságot, mintha mi bizony itt egy ország lennénk, nem Viktor magánbirodalma. A választás úgy volt megrendezve, mintha Schwarzenegger futna versenyt Nick Vujiciccsal, de úgy ám, hogy Nicknek még a szeme is be van kötve, előtte jól megforgatták, hogy az irányt se tudja, és három napja nem evett, Arnold pedig a biztonság kedvéért biciklit is kap. Így volt megrendezve, de ti lelkesen asszisztáltatok az egészhöz (most tessék föllapozni Bartus Lacit), belekiabálva a pofánkba, hogy ti aztán győzni fogtok ám, irgalmatlan nagyot, akkorát fogtok győzni, hogy még azt is mögengödhetitök magatoknak, hogy egy héttel a választás előtt változtassatok nevet. Legközelebb mi jutna eszetökbe, nehogy a választók rátok találjanak a szavazólapon, két nappal a választás előtt megváltoztatod a neved Kovács Jánosra, vagy mit?
  Ebben a játékban indultatok, előre borítékolt eredménnyel. Az a minimum, hogy ha maradt még valami abból a nagy pofából, amivel állítólag a mi nevünkben valaha kiálltál, akkor először is gratulálsz Orbánnak a győzelméhez, mert ez is része a játékszabályoknak, utána alázatosan kezet köll csókolni és megköszönni a verést, Árvácskával is ezt csinálták.
  Aztán holnapra lögyön a lemondásod az asztalomon. A többieké is.

»»»»»»