Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools




Világok harca tizenhárom változatban

1.

Az űrlények akadálytalanul elfoglalták a Földet. Aztán jöttek a riporterek, és megkérdezték, mihez kezdenek az általuk uralt világgal. Megkérdezték, mi a véleményük a melegek házasságáról. Megkérdezték, mi a véleményük az amerikai lányokról. Megkérdezték, ki fogja nyerni szerintük a bajnokságot. Megkérdezték, pártolják-e a testi fenyítést az iskolákban. Megkérdezték…
  Az űrlények három napig válaszolgattak a kérdésekre, aztán hazamenekültek.

2.

Az űrlények akadálytalanul elfoglalták a Földet. Aztán jöttek a politikusok és leültek velük tárgyalni. A politikusok ragaszkodtak az álláspontjukhoz. Az űrlények is ragaszkodtak az álláspontjukhoz. A tárgyalást mindennap délután négykor berekesztették és a következő munkanap reggel nyolckor folytatták.
  Végül megállapodtak, de addigra senki sem emlékezett, hogy miben.

3.

Az űrlények akadálytalanul elfoglalták a Földet, aztán nyilvános árverésre bocsátották. Az árverést az ENSZ nyerte meg, amely a Föld összes országa nevében tett ajánlatot. Az űrlények kétszázat akartak, de az ENSZ kijelentette, hogy százötvennél többet nem ér.
  Az űrlények továbbálltak százötven dollárral és egy tapasztalattal gazdagabban.

4.

Az űrlények akadálytalanul elfoglalták Magyarországot. Amikor már berendezkedtek, átkapcsolták űrhajóikat a sokkal olcsóbb magyar közművekre.
  És soha többé nem működött semmijük.

5.

Az űrlények akadálytalanul elfoglalták Magyarországot. Október huszadikán jöttek és három napig keményen ittak. Október huszonharmadikán három bátor magyar hazafi (egy roma, egy zsidó és egy adóellenőr) belopakodott a Hősök terén parkoló anyahajóba és kiiktatta a központi energiaellátást. Hogy az űrlények észre ne vegyék, kivezettek egy kábelt és az anyahajót bedugták a konnektorba.
  Egy hónapig nem történt semmi. Egy hónap múlva az űrlényeket letartóztatták áramlopásért.

6.

Az űrlények akadálytalanul elfoglalták a Földet. Már kezdtek berendezkedni rajta, amikor a telekkönyvből kiderült, hogy mégsem az övék.
  Jelenleg bírósági szakaszban van az ügy.

7.

Az űrlények akadálytalanul elfoglalták Kínát. Totális rémuralmat vezettek be, majd néhány év múlva fogták magukat és távoztak, senki sem tudja, miért.
  Azóta se lehet tudni, mikor volt pontosan az ő rémuralmuk.

8.

Az űrlények akadálytalanul elfoglalták Kínát. Hogy kormányozni tudják, nekiálltak megtanulni kínaiul. Már kétezer írásjegyet ismertek, amikor három bátor kínai hazafi (egy tibeti, egy mongol és egy ujgur) október elsején, a népköztársaság ünnepén véget vetett uralmuknak.
  De hogy hogy csinálták, az államtitok.

9.

Az űrlények akadálytalanul elfoglalták Redmondot. Letelepedtek a Microsoft-székházban és azóta se jöttek ki onnan.
  Kitűnően megélnek a szerzői jogdíjakból.

10.

Az űrlények kényszerleszállást hajtottak végre Hollywoodban, mert elfogyott a groxblix. Azóta is ott élnek a stúdiókban. Rendszeresen szerepelnek fantasztikus és horrorfilmekben, és kasszasikereket aratnak.
  Az eredeti filmesek szaktanácsadóként dolgoznak nekik.

11.

Az űrlények kényszerleszállást hajtottak végre Hollywoodban, mert elfogyott a groxblix. Azóta is ott élnek a stúdiókban. Rendszeresen szerepelnek fantasztikus és horrorfilmekben, és kasszasikereket aratnak.
  Spielberg időnként ad nekik egy kis groxblixet.

12.

Az űrlények kényszerleszállást hajtottak végre Párizsban, mert elfogyott a groxblix. Azóta is ott élnek, járják a mulatókat, pezsgőt isznak és táncolnak.
  Még senkinek se tűntek föl.

13.

Az űrlények kényszerleszállást hajtottak végre, mert elfogyott a groxblix. Később az egész bolygón elszaporodtak, városokat és utakat építettek, művészeti alkotásokat hoztak létre, háborúskodtak.
  Ma már szondákat küldünk a Marsra.

»»»»»»