Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools




Vécékulcs

Kedves Dohánypultos Nő a Szegedi Tescóban! Ha netán keresné a mozgivécé kulcsát, ezúton tudatom, hogy a helyére tettem. A zárba.
  Nem gondolom, hogy vissza kellett volna vinnem. Az egész épületben egyetlen kulcsra zárt ajtó sem található, aminek mindkét oldalán a nagyközönség számára is használható terület lenne – két kivétel van, a mozgivécé és a mellette levő pelenkázó ajtaja. Ezeknek valami rejtélyes okból az onnan jó ötven méterre levő kábítószer-árudában tartják a kulcsát, az utolsó helyen, ahova betenném a lábamat, ha nem kényszerítenének.
  Nem tudom megakadályozni, hogy bezárják a vécéajtót. (Illetve de, meg tudom, csak négy évig tartó procedúra kellene hozzá, annyit meg nekem nem ér.) Viszont segíteni nem fogok benne. Én nem viszem vissza a kulcsot, ha hiányzik, keressék.
  Mindenkit arra buzdítok, hogy az ilyen kulcsokat ne vigye vissza, vagy ha visszaviszi, előzőleg ne zárja be az ajtót. Azoknak az ajtóknak praktikus okokból nem célszerű, törvény szerint pedig tilos bezárva lenniük.
  

»»»»»»