Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools
Újabb andis trükköm

Végül aztán elégedetlen lettem a dokumentumikonként használt betvekkel és írásjegyekkel is; jópofák meg minden, de nem szépek. Lecseréltem őket képecskékre. Ez a Kissyvel volt a legkönnyebb, kapott apró Jerry-egeret, kétfélét is, az egyik szalad, ez az éppen írás alatt levő fejezet, a másik áll, ez a már elkészült pdf. Azt is a home screenen tartom. Van még egy egerem, Sziporka, ő arra a szövegfile-ra mutat, akiben mindenféle sziporkákat írok le – most éppen ezt a cikket –, aztán ha már nem kell, a szöveget törlöm, az üres file megmarad. A legnehezebben Nickyvel boldogultam – először robotot próbáltam odatenni, de hát a neten „robot” címszó alatt található képek őrá nem is hasonlítanak. Aztán ezt föladva arra jutottam, hogy legyen egy kislány. Clipartból még véletlenül sincs olyan, ami távolról emlékeztetne rá, úgyhogy kerestem egy fotózott fejet, történetesen Suri Cruise lett az, aki csak a hajszínében hasonlít Nickyre, de őróla volt átlátszó hátterű kép. Ez fontos szempont volt, mert akkor néznek ki szépen, ha nem egy kockán ülnek, hanem átlátszó háttéren.
  Mivel azonban a háttereimet a Pattrn naponta cseréli, és némelyiken főleg az egérkék nem vehetők jól ki, szőnyeget terítettem alájuk. Ez egy Zooper-widget, ami csak egy barna színátmenetet tartalmaz – progress bar –, s máris mennyivel helyesebb.
  Az űrhajó a megkezdett Jane Carson-történet ikonja, a zöld bolygó a Saunisé, a karácsonyi manó pedig a Gabi-könyvé. A városka pedig a Nickyhez való feljegyzéseket takarja.
  

»»»»»»