Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools






Tokvány Pehölke cipőboltja

Az imént rendeltem négy pár cipőt hatvanezer forintért, ámbár péntekig teljes ötezer forintom van, de gond egy szál se, mert amikor kifizetem, én fogom zsebre tenni a pénzt.
  Amúgy jól vagyok agyilag, egészen másvalaki nincsen jól agyilag. Kaptam egy üzit a Webnode.hutól, hogy 58 hónapja nem volt mocorodás a lattilad.webnode.hu oldalamon, és törölni fogják. Ez eddig oké, csakhogy nekem nincsen weboldalam a Webnode.hun, különös tekintettel arra a mellékkörülményre, hogy sose hallottam róluk. No, mentem a weboldalra. Ez egy cipőbolt.
  Mármost énnekem annyi közöm van a cipőkhöz, mint a részecskegyorsítóknak. Mék körbe az oldalon, nezögetök. A cipők leírása csupa lorem ipsum. 12-es méretű túracipő, fehér, azt mondja. A képen egy piros tornacsuka. Én nem értek hozzá, de ha a 16-os az babacipő, akkor a 12-est milyen túrázóknak szánják? A „rólunk” oldalon pedig egy budapesti cím a Bocskai út közelében, hozzá 67-es körzetbeli telefonszám, és az én nevem és emailcímem.
  Rendeltem tőlük négy pár cipőt abban a reményben, hogy a vásárlás során kiderül valami, de nem. A tokvány pehölke nevet használtam, lakom csergali berhá, 1111 pofánykölke, Magyarország. Megrendeltem a négy pár cipőt, aztán rájöttem, hogy hiszen itt én vagyok a tulajdonos. Bejelentkezés, elfelejtett jelszó, máris bent voltam.
  Infó továbbra is nuku. Találtam egypár rendelést, a sajátomat is meg még néhányat, fizetve, fizetetlen, szállítva, szállítvatlan, de az enyémen kívül mindegyik tesztrendelés volt.
  Aztán töröltem az egész website-ot, és most azon tűnődöm, hogy egyáltalán hogy lehetett létrehozni. Hát nem kért visszaigazolást az emailcímről, amikor regisztrálták?

»»»»»»