Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools




Tisztelt Penny!

Meglepő élményben volt részem Szegeden, a Makkosházi körúton levő üzletükben ma délelőtt. Máskor az történik, hogy bemegyek, megállok a tolókocsistopper előtt, amire egy pénztáros kiugrik, félretolja azt az útból és én bemehetek. Ritka, hogy ez egy percen belül meg ne történne.
  Ma körülbelül öt percig ácsorogtam a stopper előtt, de nem történt semmi. A pénztáros (csak egy pénztár volt üzemben) többször is rám nézett, én visszanéztem rá, de nem vette a lapot. Odamentem a pénztárhoz, köszöntem neki, visszaköszönt, de nem esett le neki, hogy talán akarhatok valamit. További öt percig várakoztam, amíg odajött egy másik alkalmazott a tolókocsistopperhez és megkérdezte: „Bemegy van kint marad?” Nem nagyon tetszett a kérdés hangneme. Annyit feleltem, hogy bemegyek, és bementem. Kérdés nélkül pedig azért nem szóltam, mert adekvátnak gondolom, hogy ahol a tolókocsisok mozgását akadályozó szerkezet van, ott a személyzet automatikusan reagál, amikor ilyen vásárló érkezik.
  Feleségem, aki jóval előttem érkezett, elmondta, hogy őt egy másik vásárló engedte be.

Ha nem lenne világos: tolókocsistoppernek a bejáratnál elhelyezett készüléket nevezem, ami függőleges rúdon áll és forgatható, arra szolgál, hogy a vevők ott menjenek be. Mi azonban tolókocsisok vagyunk és nem tudjuk használni. Évek óta járunk Önökhöz és nem volt gondunk a bejutással. Most van. Ezért felkérem Önöket, hogy harminc napon belül akadálymentesítsék üzletüket, ahogyan azt a törvények is előírják.

»»»»»»