Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools


Társastér

Mert itt van például ez a tarsaster.hu. Az, hogy a látogatottsága zéró (399 nő, aki társkapcsolatot keres), az egy dolog. De nincsenek fényképek. Azok nem azért kellenek, mert a mosolyába szeretünk bele valakinek, hanem mert akkor mi az, ami van? Mitől keltse föl a figyelmemet Nikol, akinek a bemutatkozása teljes egy darab kettőspontból és zárójelből áll, vagy aki annyit bírt magáról írni: „Intelligens, őszinte barátokat szeretnék megismerni.” Klassz. Mindenki intelligensnek és őszintének tartja magát, de mielőtt ismerkedne, talán őróla is szeretne megtudni valamit.
  A fényképek mondjuk azért kellenének, mert azoknak talán hátha elhiszem, hogy van ott egy emberi lény.

„A fényképek legalább olyan fontosak, mint a bemutatkozásod. Mindegy, hogy mennyire kreatív és jó dolgokat írsz, ha az előnytelen vagy hiányos képek miatt el sem olvassák őket. Egyértelmű, hogy az arcodnak látszódnia kell, de azt is érdemes észben tartanod, hogy azok az emberek, akik teljes alakos fotót tesznek ki 203 %-kal több üzenetet kapnak! Próbálj olyan fotókat készíteni, amin nyitott testhelyzetben vagy, karba tett kéz helyett például nyújtózkodsz. Feldobhatod a dolgokat olyan fotókkal, amiken sportolsz vagy a kedvenc hobbidat űzöd. Egy képpel sokszor ezerszer többet elmesélhetsz, mint szavakkal. És még egy utolsó jó tanács: a kisállatos képek jelentősen javítják az esélyeidet!”
  Na tess’. Ezt írta a ralf.hu. Mármost ugye a 203%-kal több üzenet az a 643%-kal erősebb haj meg a 2314%-kal frissebb lehelet, egyébként meg tökmindegy, hogy hány üzenetet kap az ember, ha a tartalmuk, teszem azt, az, hogy bocs, de nem érdekelsz.
  De a kisállatos kép, az jó ötlet. Mármint persze ha azt akarom, hogy csak kisállatok jelentkezzenek.

»»»»»»