Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools
Szociálisan kötelező szoftver

A Microsoft Word birtoklása kötelező mindazoknak, akik gázártámogatást vesznek igénybe. Az olvasó tudta ezt, amikor felelőtlenül kitöltötte a támogatási kérelmet anélkül, hogy előzőleg megvette volna a Word valamelyik modern (már unicode-os) verzióját? Rosszul tette. Már eleve azt is rosszul tette, ha úgy töltött ki kérelmet, hogy családjában még legalább egy felnőtt ember él, és nincsen netelérése. De ez utóbbiról fölöslegesen szólok, mert ha nincsen netelérése, akkor az én szavaimról se fog értesülni, az olvasó tehát jelen esetben nem olvasó.
  De ha olvasó, akkor most elmondom, hogy ellenőrzik a gázártámogatásokat. Hogy miért pont azokat, azt nem tudom, de ez nem probléma, én csak egy mezei állampolgár vagyok, nem kell nekem mindent tudni, főleg olyat nem, amit a vezető elvtársak se tudnak.
  Szóval ismeretlen okból ellenőrzik. Ennek során ki kell tölteni egy adatlapot, amiből az államkincstár ingyen küld egyet a kitöltésre való barátságos felszólítással. Kettőt a kincstár nem küld. A papír és a tinta pénz, a kincstár pedig arra való, hogy tárolja a kincseket. De a gázártámogatott helyen élő összes felnőttnek ki kell tölteni egy-egy ilyen adatlapot. Ha nincs elég, akkor kitöltés előtt letöltés következik, a netről, ha van hozzáférésük. Ha nincs, akkor is. Letöltés után betöltés: Wordbe, copyright Microsoft, ha van otthon. Ha nincs, akkor is.
  Ha az olvasó ezen felbuzdulva úgy döntene, hogy lemondja a támogatást, mert még mindig jobban jár, mint ha megvenne egy számítógépet, a legújabb Microsoft Office csomagot és egy olcsó hozzáinternetférést – ne tegye. Lemondó nyilatkozatot csatoltak ugyan a felszólításhoz, lemondani tehát könnyen lehet, de ez nem vonja maga után az ellenőrzés elmulasztását. Ellenkezőleg, aki lemond, azt nyilván még szigorúbban őrzik ellen, hiszen miért pont most mond le, nyilván eddig is jogosulatlanul.
  Reméljük, a következő hivatali ellenőrzésnél nem az Autodesk 3ds Max 2009-et követelik meg. Háromezer-ötszáz dollárba kerül.

»»»»»»