Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools


Sikerterv

Bocs, hogy folyton az Elittársat csesztetem, de találtam egy oldalrészt a mobilos változatban, ami a PC-sből mintha hiányozna: van tanácsadás is. Éspedig abban van ám sikerterv. Ebből tudtam meg, mi az, amit egész idő alatt rosszul csinálok.

Aki egy hozzá illő társra, hosszú távú párkapcsolatra vágyik, az ELITTÁRS „Matching” módszerének segítségével gyorsan elérheti a célját. Tudni szeretné, hogyan kezdjen neki a társkeresésnek az oldalon? Az ELITTÁRS sikerterve nyolc lépésen keresztül kíséri végig a társkeresés különböző fázisain. Ebben a szekcióban hasznos tippeket olvashat a személyiségteszt kitöltésétől kezdve a tökéletes profilkép kiválasztásán és a kapcsolatfelvételen keresztül az első találkozón át egészen az utolsó lépésekig. Hagyja, hogy végigvezessük a siker útján és találja meg éltre szóló társát lépésről lépésre!

tom-cruise-1.jpgTúl azon, hogy a szöveg úgy van legyártva, hogy voltaképpen a sikeres menedzser bármely vállalkozására alkalmazható, legyen az bizniszbefektetési tárgyalásportfólió vagy élete szerelmének megtalálása, szeretnék szólni, hogy a tökéletes profilkép itt van jobbra. Csak én nem így nézek ki.
  A társkeresésnek nincsenek fázisai, meldigehorzám jelentem. Ami itt le van írva, az az Elittárs használatának nyolc lépése. Hogy mi a különbség a társkeresés és az Elittárs használata között? Hasonlóság az van: mindkettő tökéletes kudarc. Különbség, az is van bőven. Mondjuk ha a társkeresést ahhoz hasonlítom, hogy elmenni Debrecenbe pulykakakast venni, akkor az Elittárs használata olyan, mint elindulni Debrecenbe pulykáért, az első sarkon rossz irányba kanyarodni, egy darabig tévelyegni az út első kilométerénél, aztán feladni az egészet, pulyka nem lesz.

Szóval az első lépés, hogy töltsem ki a személyiségtesztet. Hogy föl tudják ők az én személyiségemnek térképezni az ő jegyeit. Azért mondjuk érdekes dolog, hogy nekik kétszáz kérdésre van szükségük, én meg térképeztem már föl személyiséget, nem is egyet úgy, hogy egy árva kukkot még nem beszéltünk, amikor már meglehetős elképzeléseim voltak az illető személyiségéről, és nini, amikor elkezdtünk beszélni, az derült ki, hogy tényleg úgy van. De megértem, hogy neten át csak így megy. Nyilván ha nem neten át csinálnák, ők is sikeresebbek lennének, jó emberismerő emberek leülnének a keresöncökkel beszélgetni, és ennek alapján ötvenkilencszer több infót tudnának feldolgozni, csak ahhoz ugye kellene egy iroda, oda el kellene zarándokolni, ezt sokan nem vállalnák, de ennél is nagyobb baj, hogy a váróteremben találkozhatnának az ellennemű keresöncökkel, és a végén még megtetszenének egymásnak, márpedig az Elittárs retteg attól, hogy a keresöncök meglássák egymást, annak a napi három darabnak a kivételével, akik feléről mondjuk fénykép sincsen, és egyharmada kamureg. Föltéve, de nem megengedve, hogy a másik kétharmada nem az.
  Mindazonáltal:

Sokszor hajlamosak vagyunk a könnyebbnek és egyszerűbbnek látszó megoldást választani, főleg akkor, ha kellemetlen kérdésekről van szó. Nem igazán sportos testalkatú és szégyelli azt? Akkor sem érdemes azt a választ megjelölni, hogy Ön sportrajongó és a rendszeres testmozgás nagy szerepet játszik az életében. Gondoljon arra, hogy így valószínűleg olyan partnerjelölteket ajánlunk majd Önnek, akik valóban sok időt fordítanak a sportolásra és ez akár már az első találkozáskor is csalódottsághoz, félreértésekhez vezethet. Éppen ezért legyen őszinte önmagához és mindig a valóságnak megfelelő választ adjon.

Szégyelli a rohadalom rosseb, az én testalkatomat kizárólag Szentes Mihály teherautó-sofőr szégyellheti. De ő nagyon. De anyám borogass, el tudja azt képzelni az olvasó, hogy én azt adtam meg, fültől fülig tolókocsisan, hogy sportrajongó vagyok és a rendszeres testmozgás nagy szerepet játszik az életemben? Miközben utálom a sportot, mindig a Dóra Kriszta tizenötmilliós futószéke jut róla eszembe, amit akkor kapott, mit bánom én, kitől, amikor mi a tíz körmünkkel kapartunk össze hatmilliót egy négy és fél milliós kocsira, mert busz nekünk nincsen; meg a heyseli vérengzés meg a zsidózás a stadionokban. Szóval utálom a sportot, hát nem adhattam meg olyanféléket, hogy rajongok érte és rendszeresen testmozgok, örülök, hogy élek. De ömlenek belőle a túrázók, sportolók, sportolók, túrázók! Több mint kilencven százalék! Akkor mit akar nekem itt a jótanácsaival, ha a saját programját nem tudta tisztességesen megírni?!

Fogalmazzon igényesen, írjon kerek, egész mondatokban

Hát ezt a keresöncök túlnyomó része nem teszi. Ha valamelyik igen, arra már külön ezért fölfigyelek. De így töltik az adatlapok háromnegyedét:
  elittars2.jpgelittars3.jpgelittars4.jpg

Aztán megtudhatom, mi a sikeres adatlap titka. Szerintem az, hogy a főszámítógép őméltósága ki kegyeskedjen az embert sorsolni, mert ha ez megtörténik, akkor látni fog az illető hölgy, és mivel nyilván ő is csak napi három darabot kap, alaposan meg fogja nézni az adatlapot.

Az internetes társkeresés során mindig az első benyomás a döntő: ha a lehetséges partner szimpatikusnak találja Önt, minden bizonnyal fel is veszi Önnel a kapcsolatot! Ezzel szemben ha unalmasnak tartja az adatlapját, már kattint is a következőre.

Mármost engem az emberek, megmondva az őszintét, általában szimpatikusnak szoktak találni. Ezt le tudom rajtuk venni. Úgyhogy tessék választani, melyik eset áll fenn: az Elittárs jégfagyos ketreclégkörében még az ilyen vigyori pofákon se akad meg senki szeme, mint jómagam, vagy még soha a büdös életben az adatlapomat márpedig ki nem sorsolták. A négyezer forintomért, ugyebár.

elittars5.jpg

Nyert! Tényleg a b) válasz kelti föl az ember érdeklődését, és az adatlapokat kitöltő hölgyek melyik választ alkalmazzák? Hát persze hogy az a)-t. Egyébként milyen érdekes, hogy pont a sportot sikerült példának föllelni kapásból.

Adatlapja folyamatos formálásával azt tudatosíthatja a Partnerjelöltjeiben, hogy Ön még mindig nagy érdeklődéssel és elszántsággal keresi az elvárásainak megfelelő társat!

Ezt viszont akkor gondoljuk át még egyszer, gyerekek, mert ez a mondat akkora zöldség, hogy salátaöntet kell rá. A folyamatosan formálódó adatlapoknak a Facebooktól a Love.hun át a Lugnetig bárhol van értelmük, csak pont nem az Elittárson, ahol mindenki egyetlenegyszer megkaphatja az ember adatlapját a sorsolásban, akkor pár napig esetleg ott tarcsa a készletben, várva, hogy az illető válaszol, de az illető természetesen nem válaszol, és akkor kidobja az ember. Hogy közben változott az adatlapja? Nem tökmindegy, ha úgyse válaszol?

Egy baráti társaságában, vagy családi ünnepen készült közös fényképpel szeretné meggyőzni Partnerjelöltjeit arról, hogy Ön például mennyire társaságkedvelő? Kifejezetten nem javasoljuk Önnek, hogy csoportképet válasszon! Hiszen nem a családja vagy a barátai szeretnének társra találni, és a képen szereplő további személyek elvonhatják Önről a figyelmet.

Az a figyelem nem létezik, de amúgy szerintem remek ötlet, csajszi fölrak egy képet, amin a barátnőivel vigyorog a strandon, „én vagyok a kék bikinis jobbról”, aztán jönnek a megkeresések a pasiktól, „szia, ari vagy, de balról a sárga bikinisnek megadnád a számát?”, csajszi pedig mindegyiket továbbítja, és ahogy a barátnői sorra párt találnak, mindegyiktől bevasalja a négyezer forintot!

Nagy érdeklődéssel olvasta az egyik Partnerjelöltje adatlapját és szívesen megismerné, de bizonytalan és nem tudja hogyan is vágjon bele? Különböző területeken dolgoznak, nincs közös hobbijuk, amelyek esetleg a beszélgetés témájául szolgálhatnának?

Akkor miért akarnék vele megismerkedni, mucikám? Az adatlapokon tökéletesen semmitmondó blablázások vannak, annak alapján senkivel se akar az ember megismerkedni, csak rányomjuk a mosolyt arra a heti három darabra, aki nem tökéletesen elfogadhatatlan. Ha valaki éntőlem totál különböző területen dolgozik, nincs közös hobbink se, akkor mi a röcskörödött hózentrógerért akarnék vele megismerkedni? Szép a pofija? Mennyémá!

Egyszerűen küldjön egy mosolyt! A mosoly egy apró üzenet, amellyel érdeklődését fejezheti ki. Az első lépés az ismerkedéshez! Tudassa a mosollyal, hogy szimpatikusnak találja az illetőt és egyben hívja fel magára a figyelmét!

Tudattam a mosollyal, de a mosoly is közönyösen reagált.

Ha a másik fél is szimpatikusnak találja Önt, a mosolyból nagyon gyorsan egy izgalmas kapcsolat alakulhat ki!

Sőt eközben akár megnyerhetem a lottóötöst és akár a kertemben landolhat a Nagy Kék Ufó! Most így egymás között, Elittárs-gyerekek, nem érzitek nagyon szánalmasnak ezt a rengeteg hamukázást, amivel azon izzadtok, hogy eladjátok az eladhatatlan szolgáltatásotokat? Nem kéne inkább váltani dinnyére?
  Ja, most is azt árultok, nem szóltam.

Első lépésben küldhet „Öt kérdést”, amelyeket, egy több mint 50 kérdést tartalmazó listából választhat ki. Második lépés lehetővé teszi az Ön számára, hogy elvárásait, azaz Ellenszenves és Rokonszenves tulajdonságokat küldjön partnerének. Válasszon egyszerűen 10 Ellenszenves és 10 Rokonszenves tulajdonságot a megadott listából és ossza meg azokat Partnerjelöltjével, ezzel is jobban megismerve egymást.

Jesszus, ilyen van, és én mostanáig nem vettem észre? Vagy ez csak a Német Változatban van, azért kezdődik Minden Nagybetűvel? Hát ha tudtam volna, hogy van ilyen Szolgáltatás, a büdös Életben hozzá nem nyúltam volna, hát Hülye vagyok én, hogy ne tudjak értelmes Kérdéseket megfogalmazni Embereknek, akik Szóba állnak velem? De nem állnak!

ELITTÁRS tipp: Az első üzenet írásakor hivatkozzon egy adatlap bejegyzésre, vagy egy, a másik fél által közölt információra, ezzel is rámutatva arra, hogy igazán felkeltették az érdeklődését!

De akkor se válaszol, fogod?

Természetesen egyszerűen hátra is dőlhet és várhatja, hogy mi fog történni. Talán ír valaki Önnek, akit Ön is szimpatikusnak talál. Különösen a nők körében kedvelt várni arra, hogy a másik fél tegye meg az első lépést. Ez természetesen sokszor romantikus és ősi, megszokott férfi-női kapcsolatokra vezethető vissza, de ne feledjük, hogy így a saját esélyeinket is korlátozzuk. Mi van akkor, ha az „Igazi“ is ugyan ezt a „taktikát“ követi és visszahúzódva várja, hogy valaki őt is „megszólítsa“? A válsz egyszerű: Elkerülik egymást!

Fáradtok már, csibéim, egyre több a helyesírási és gépeléshiba, igen, igazatok van. És a hátradőlés és a várás, hogy mi fog történni, azt márkanévvel úgy hívják, hogy Elittárs.

Alkalomadtán előfordul, hogy egy küldött mosoly vagy üzenet viszonzatlan marad. Tegye a kezét a szívére: Ön minden üzenetre reagált, amelyek a postaládájában landoltak? Éppen ezért egy elmaradt válasz ne keserítse el Önt és ne vegye azt a szívére!

Igen, my little cunci squirrels, én minden üzenetre reagáltam, amely a postaládámban landolt, ugyanis én még tudom, mi a számbeli egyeztetés, és alkalmazni is tudom rendeltetésszerűen. Bocs, hogy nem tettem a kezemet a szívemre, de fél kézzel nem tudok jól gépelni. Mármost az, hogy a küldött mosolyom vagy üzenetem viszonzatlan marad, nem alkalomadtán fordul elő, hanem az esetek 99%-ában. Egy százalék azt feleli, hogy nem érdeklem.

Annak, hogy a Partnerjelöltje nem lépett Önnel kapcsolatba, számos oka lehet. Talán a világról és a szabadidő eltöltésről alkotott véleményeik nem egyeznek meg, vagy éppen egy másik felhasználóval került közelebbi kapcsolatba, de az is lehet, hogy Ön egyszerűen nem az ideálja.

Én tudok egy jobb indokot. Az Elittársra regisztráló nőknek éppúgy villámgyorsan elmegy a kedvük ennek a karhidai jégbe fagyott rendszernek a használatától, mint nekem, és egyszerűen soha nem szereznek róla tudomást, hogy valaki kereste őket.

Ne azon keseregjen, hogy miért nem léptek Önnel kapcsolatba, hanem ismerkedjen tovább, hiszen az Igazi vissza fog írni!

Ebben biztos vagyok, mert enélkül nem derül ki, hogy ő az Igazi. Csak nem az Elittárson fog visszaírni.

Az internetes társkeresés során előfordulhat, hogy a kezdeti lelkesedése alábbhagy és már nem okoz akkora izgalmat Önnek az újabbnál újabb Partnerjelöltek megismerése.

Hát ennél kisebb izgalmat már nem okozhat.

Ez főleg akkor következhet be, ha azt érzi, hogy a siker elmarad és helyette csak kudarc, elvesztegetett idő a társkeresés eredménye.

„Ha”? Láttátok ti már a szolgáltatásotok eleven felhasználóit, a magatok által projektált képzeletlényektől eltérőeket?

Ha így érzi, kapcsolja ki a számítógépét! Olvasson könyveket, kapcsolódjon ki a televízió előtt, töltődjön fel sétálás közben, találkozzon a barátaival és ne érezze az online ismerkedés kényszerét! Csak akkor jelentkezzen be újra, amikor ismét kíváncsi, hogy kik látogatták meg az oldalát és milyen üzeneteket kapott.

Szeretnétek, mi? Akkor eltennétek a négyezer forintomat és nem kéne érte adni semmiféle szolgáltatást, mert nem lépnék be soha többé. Nyugi. Lejár a félév és végeztünk.

Ugorgyunk. A sikerterv később science fictionné változik: az első találkozásról is beszél. Mármint nem az a sci-fi, hogy párjelöltek találkozhatnak, hanem hogy párjelöltek jöhetnek létre az Elittárson.

Végre elérkezett a várva várt nap! Számos üzenetváltás, telefonbeszélgetés után végre sor kerül az első randevúra! Balázs nyugtalanul mocorog a székében, hol-hol az órájára pillantva. Néhány perc múlva Dórának is meg kell érkeznie. De vajon hogy néz ki az életben? Annyi fényképét látta már, na de az mégsem a valóság! Talán az eddigi beszélgetések is csak azért voltak annyira önfeledtek és szórakoztatóak, mert az internet névtelenségébe burkolóztak?
  Balázs az asztalnál ülve egyre idegesebbnek tűnik. Feszülten a bejárat felé tekint, majd minden egyes ajtónyitásra összerezzen. Szinte észre sem veszi, hogy az idegességtől reszket a térde, feszülten rágja a körmét és az első izzadságfoltok is megjelentek az ingjén. Tényleg ilyen benyomást akar kelteni Balázs az első találkozó alkalmával?

Ingén. Így mondják. Nem merted leírni, mert az előző csajodat Ingének hívták, de így mondják. Nektek, aranybogarak, a leghalványabb sejtelmetek sincsen, milyen egy első találkozás azzal, akibe szerelmesek vagyunk, de még csak távközlésből ismerjük. Nekem volt két és fél ilyen első találkozásom; az egyik csak félig volt ilyen, mert az első előtt már találkoztunk személyesen, csak negyedszázaddal korábban. Sejtelmetek sincsen, milyen az. De nektek akkor se fogom elmesélni, ha ti fizettek nekem négyezer forintot.

És vannak a sikerterv mellett vélemények is, csupa lelkes, boldog ifjú szingli (nyolc vélemény van, de abból hetet egyes számban írtak), akik teljesen el vannak ragadtatva az Elittárstól, micsoda nagyszerű, kiváló fickók, akik ilyen remek szolgáltatást csináltak, juhé, hajrá!
  Nem akartam lemaradni mögöttük, én is begyűjtöttem egypár véleményt erről a cikkről, olyanoktól, akik névvel, címmel vállalták szavaikat.

„Remek cikk, egyszerűen nem tudtam letenni, három napja megállás nélkül olvasom újra meg újra!” (József, Veszprém megye)
  „Óriási cikk, szenzációs, könnyeztem, amikor vége lett és nem olvashattam tovább! Még, még!” (János, Budapest)
  „Ez az! Jól megmondta az Elittársnak! Grab them by the pussy!” (Donald, Washington)

»»»»»»