Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools


Segítsünk Vonának

Vona Gábor alapítványt hozott létre, hogy segítse Magyarország megújhodását, az erkölcsi értékrend helyreállítását és a hazafias nemzettudat erősödését.
  Mindenképpen segíteni kell neki. A célok nagyszerűek, támogatásra méltóak, a nemzet közös ügyei. A hazafias nemzettudat éppenséggel már elég erős, de a másik két cél nagyon fontos.
  Itt van a megújhodás. Ez az ország elmúlt ezer éves, rengeteg mindent ideje lenne megújítani. Teszem azt, a vasúthálózat messze nincs még ezer éves, de úgy néz ki, mintha annyi lenne. Városok és falvak tele vannak ősöreg, lerobbant házakkal. Eszmei téren még rosszabbul állunk. Ósdi hiedelmek, faji és vallási gyűlölet, primitív ragaszkodás primitív előírásokhoz, ostoba tekintélytisztelet és hasonlók. Igenis megújhodásra van szükség.
  De még fontosabb az erkölcsi értékrend helyreállítása. Szörnyű állapotban vannak az ország erkölcsei. Jelenleg arról szól a fáma, hogy minden bizonnyal beválasztunk a parlamentbe egy olyan pártot, amely azt hirdeti, hogy dögöljön meg mindenki, aki különbözik az eszményeiktől, miközben ők maguk különböznek a legjobban. A tiszta keresztény erkölcsöket hirdetik, közben a szóvivő meleg, a gárdistalány ambitemperálisan pornózik (mármint meleg is, hideg is), a leendő köztársasági elnök összesen hat gyerek családi életét dugja tönkre, a leendő miniszterelnök meg alapítványba menekíti a dugipénzét.
  Kell az az erkölcsi értékrend, nagyon kell.

»»»»»»