Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools




Reklámtalan, de nem ribanctalan

A Duna tévé újravágja a ribancos tévésorozatot, mert mégiscsak volt benne reklám.
  A hazugság eltarthatósági ideje másfél hónap. Szeptember elején még megvetették a kis lábaikat, nem, nem is igaz, hogy mi ledöngöljük a reklámot a tévénéző torkán, abszolút merő véletlenség, hogy mindig mindenki a Symbol étteremben eszik, ami egyébként Budapest legmenőbb étterme, állati klassz kajával, és ezen a héten dupla szalonnát teszünk a túrós csuszára, ráadásul húsz százalék engedményt adunk mindenkinek, aki a tévésorozatból kivágott kupont bemutatja, Symbol éttereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!
  Hát igen, ismeri be most a Duna tévé lesütött pillával. Reklámoztunk. Nem, nem hazudtunk, az volt az igazság. Most buktuk, és innentől más az igazság. De meg tudjuk magyarázni, áll elibénk dacosan a Duna tévé, és megpróbálja kidunálni magát. Igazából az történt, hogy életszerűségileg nem lett volna elég életszerű, ha a szereplők olyan életszerűtlen étterembe járnak, ami az életben nem is létezik, mert hát szóval tessék megnézni másik sorozatokat, mondjuk a… a Dallast, az ugye például Dallasban játszódik, ami tényleg létezik, vagy a… a… a Miért éppen Alaszka, az meg ugye Alaszkában játszódik, és az is létezik, szóval hát tetszenek érteni. És ugye autóban is kellett ülniük nekik, mert hát ugye a huszonegyedik században Európában enélkül mégse lenne életszerű, és hát mégse gyárthattunk külön Autó márkájú autókat, de azért választottuk az Audit, mert ez majdnem ugyanolyan, meg mert egyébként az Audi a haladás technikája, most tíz százalék kedvezménnyel a lehajtható tetősre is, Audi, Audi!
  Ezzel a tévé megkönnyebbülten felsóhajt, mi pedig várjuk a következő bepróbálkozást. Ebben a sorozatban most már nem lesz reklám, de megmarad a sok ribi… ribizliszörp tíz százalék engedménnyel csak most, csak önnek!

»»»»»»