Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools


Pedofilfórum-problematika

Utálom elrontani a meglepetést, de most kivételesen sajnos muszáj.
  Hetek óta dolgozom a saját külön pedofil fórumunkon, szép lassan be is indul, gyönyörű szép lesz, gyerekpornóval, szaftos szövegekkel – és akkor egyszer csak jön a hír, hogy az FBI ezt már megcsinálta. Ha egy-két hónap múlva publikálom, akkor már az isten se mossa le rólam, hogy elloptam az FBI ötletét, márpedig ők ezen már november óta dolgoznak, vitathatatlanul övék az elsőség. Meg amúgy is. Úgyhogy kivételesen megszegem a titoktartást.
  Ezennel és ezúton jelentem ki és be, hogy becsületszavamra sejtelmem se volt róla, hogy az FBI már kitalálta ugyanezt – illetve majdnem ugyanezt, mert azért a mi fórumunkban van egy kis csavar, ami az FBI-éból hiányzik, vagy legalábbis a híradásban nem szerepel. Nemmommeg, hogy az micsoda. De már benne van, nem ezután fogom kitalálni, nem az FBI adott hozzá ötletet, benne van. „Bétatesztelőink” már tudnak róla.
  Mindazonáltal ha így esett, akkor hasznunkra fogom fordítani az FBI munkáját, és – assemommeg, mit fogok csinálni. Azért minden meglepetést mégse ronthatok el.

»»»»»»