Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools


Párkeresés – újra

Láng Attila D. regényíró, költő, nyelvész, filozófus, negyvenkilenc éves, tolókocsis, szívbeteg. Empatikus, segítőkész, toleráns, kedves, hűséges, vicces, türelmes, szeretetteljes, önzetlen, káros szenvedélyektől mentes – ugyanakkor önfejű, feledékeny, Pató Pál, válogatós, lobbanékony. Ezt a listát a legjobb barátom állította össze a tulajdonságaimról.
  Kicsi korom óta nem tudok járni, tizennégy éves koromban autóbalesetem volt, azóta felülni sem. Könyökölni tudok, így is sok mindent megcsinálok.
  Tíz éve elhunyt feleségem idős, tolókocsis édesanyjával élek, akire az édesanyámként tekintek és nem hagyom el. Ezért a páromnak kell ideköltöznie hozzánk. Szeged mellett lakunk egy négyszobás családi házban, amiben két szoba lakatlan. Szép nagy kert tartozik hozzá. Ez fontos, mert én innen nem tudok elmenni.
  Számomra kétféle ember létezik, jó és rossz. Elutasítok mindenfajta megkülönböztetést, gyűlöletet, cigányozást, buzizást, a nők lenézését.
  Mániáim a nyelvek, a számítástechnika (főleg a története) és persze az irodalom, a film.
  Sokat beszélek, lehet, hogy akkor is, amikor már fárasztom az embereket. Mindig mindenről történetek jutnak eszembe, amiket valahol hallottam, olvastam vagy éppen én magam írtam.
  Nagyon szeretem a gyerekeket, jól szót is értek velük, úgyhogy ha a leendő páromnak van gyereke, az csak előny.

Negyvenes éveiben járó hölgyet keresek. A lelkedbe fogok beleszeretni, nem a külsődbe, ezért azt illetően nem támasztok elvárásokat. Lehetsz ép vagy fogyatékos, lehet betegséged. Legyen magas az érzelmi és intelligenciaszinted. Legyél családcentrikus, gyerekszerető, őszinte, jó humorú, önzetlen, nyitott, kedves, káros szenvedélyektől mentes, nem féltékeny típus.

És ha írni akarsz: http://facebook.com/lattilad

»»»»»»