Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools


Nem ehetsz kolbászt, tettek ellene

Nos, miután – említettem itt följebb – én egy öttől kilencéves korig terjedő kislánnyal rendszeresen ettem virslit, ő kecsöppel, én mustárral, és annyira büdösül eszünkbe nem jutott az a baromság, hogy ebben akármilyen szexuális utalást lássunk, hogy ezt a szokásunkat egyetlen meseregényemben, a Gabi és a manóban is megörökítettem, én nem kérek ebből a vénkisasszonyosan prűd, agyonszexualizált, gyerekgyűlölő vadiszlám hisztiből, amit Nem tehetsz róla, tehetsz ellene csinált egy bazi ártatlan kolbászreklámból. Ha valaki akar valamit, privátban megtaláltok, az oldal látogatását beszüntetem.

Ezt írtam pár napja az említett alapítvány Facebook-oldalára, miután ez a kép jelent meg rajta:
  ntrteakolbasz.jpg
  Az alapítvány csak annyit árult el, hogy ő meszelte le a gyerekek arcát, de a többit már azoktól kellett megtudni, akik védelmükbe vették a NTRTEA pellengérre állító akcióját. Történetesen valamivel többen a kolbászárudát, de a legnagyobb számban azok voltak, akik szerint a reklám gagyi, bárgyú, ehhez hasonló jelzőket használtak – de hát ez csak egy kolbászreklám!
  Utóbbiak közé tartozom.

A baj az volt a kolbászreklámmal, hogy két hímnemű egyén egy-egy csokor kolbászt nyújt át egy-egy nőneműnek, és az egyik páros gyerek. És ugye a szlengben a kolbász azt is jelenti, hogy fasz. És el a szexualitással a gyerekeink habtestétől és egyébként is hagyjuk azt meg a hanyatló Nyugat ópiumának, igen?!
  A kolbász azonban egy élelmiszer. Konkrétan tisztára mosott disznóbélbe vagy műbélbe töltött, apróra vágott vagy darált húsból és szalonnából készült, sóval, általában fűszerpaprikával és egyéb fűszerekkel készült húskészítmény. Egy kolbászáruda oldalára kirakott kolbászról csak az asszociál a szexre, akinek tökéletesen elmentek otthonról. Egy olyan vadiszlám, mint Abdullah al-Mutlaki.
  Ez valódi gyerekellenes diszkrimináció, gyerekgyűlölet. A gyerek innentől nem ehet kolbászt, virslit, szalámit, hiszen hátha lesznek majd, akik erről fasszociálnak. Sajátos módon a NTRTEA fasszociatívjai csak a kislányt aggódják halálba, a kisfiú nem akkora probléma, holott ugyebár egy kisfiúnak sincsen licenciája szexbe bocsátkozni, és neki sajátlag nincsen is fasza. Fütyije van. És aki azt hiszi, hogy csak a kislány omlik össze lelkileg, ha tudomást szerez a NTRTEA által elkövetett megszégyenítésről, az még nem látott kisfiút.
  Lemeszelték az arcukat, mint a bűnözőkét, pedig ők nem tettek semmi rosszat, de most jöttek valami vadidegen bácsik-nénik, és valami disznósággal vádolják őket. Pedig ők csak modellt álltak-térdeltek egy vicces reklámhoz. Ha elég idősek, hogy értsék a NTRTEA által a dologba passzírozott kényszeráthallást (ha nem azok, majd azok lesznek), akkor felfogják azt is, hogy konkrétan mi a vád, és esély van, hogy nagyon hosszú időre pszichés gátlás alakul ki bennük a kolbásszal szemben.
  Mert a NTRTEA meg akarta őket védeni egy olyan ellenségtől, ami nem létezik.

Életem legnagyobb tragédiáját az okozta, hogy valaki meg akart védeni egy gyereket egy olyan ellenségtől, ami nem létezett. Nekem ezért a továbbiakban nincs helyem a Nem tehetsz róla, tehetsz ellene Alapítvány oldalán.

»»»»»»