Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools




Megoldottam

Idegesített a hosszadalmas transzfer, amikor Best’s Board-gombozatot szerkesztek PC-n. Több okból is célszerűbb ott csinálni (egyelőre): mert a szükséges funkciók még esetleg hiányoznak a szerkesztés alatt levő billentyűzetről (hát hiszen azért szerkesztjük); mert a Notepad++ folding funkciója nagyobb áttekintést ad a szövegről; ecetetrá. Szóval kényelmesebb. Viszont amikor kész a szerkesztés (ami néha1 egyetlen gépeléshiba kijavításából áll), akkor át kell vinni a file-t Sweetie-re, amire van egy FolderSync programom, az maga pillanatok alatt végez, csak ugye át kell rá kapcsolni, aztán visszakapcsolni a szövegszerkesztőre, ahol magát a billezetet láthatom, macera, macera.
  Viszont van a Samba, ugye. Pofonegyszerű dolog, az ember megoszt egy könyvtárat, és bármely más gépről úgy láthatja, mintha a saját gépe része lenne, ha betűjelet ad neki, nem is látszik, hogy melyik gépen van valójában az istenadta. Csak van egy kis hátránya: nem működik. Rootolt gép kell hozzá.
  De megtaláltam a WebDAV-ot. Halvány fogalmam sincs, hogy eszik-e vagy isszák, de tudja ugyanazt, mint a Samba. Van egy WebDAV Server nevű programka, ezt meg kell kérni, hogy a rootot mutassa, aztán a My Computerben hozzáadni külön meghajtóként a gépet (\\ip-cím:port\sdcard) és a kártyát (\\ip-cím:port\storage\hexakód). És megy. A nagy gépen megváltoztatott file azonnal megjelenik a kicsin.

»»»»»»

1 eufemizmus ahelyett, hogy legtöbbször