Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools




Megint kiküldték

Úgy tűnik, félévente küldenek egy példányt abból az űrlapból, amely Tisztelt Ügyfelünk! címre hallgat, ámbár egy cég küldi, aminek nincsenek ügyfelei, csak előfizetői. A telefontársaság követel benne újbóli igazolást arról, hogy még mindig jogosultak vagyunk a hírközlési minisztérium havi ezer forintos számlatámogatására. És persze csatolni az igazolásokat.
  Rendkívül érdekelne, hogy ezt miért a telefoncég követeli és miért a polgáron. A hírközlési minisztériumnak kellene követelnie a szociális-akármilyen minisztériumtól, mert előbbi adja a pénzt, és utóbbi mondja meg, hogy kiknek jár. Egy országban ez két minisztérium privát belügye lenne, a polgárt maximum tájékoztatnák, hogy mivel jogosult, megkapta a támogatást, avagy mivel már nem jogosult, nem kapja tovább a támogatást. De nálunk Büroföldön nincs támogatás, csak munkabér. Kizavarjuk a fogyatékost a plusz négy fokos esőbe – hadd ázzon pocsékká a tolókocsi, amiről nem felejtettük el minden adandó alkalommal a fogyatékos orra alá dörgölni, hogy milyen drága volt –, lemásoltatjuk vele azokat az igazolásokat, amiket mi állítottunk ki, elküldetjük vele a telefontársaságnak, ahonnan aztán úgyis mihozzánk küldik tovább ellenőrzésre, és mindezért adunk hatezer forintot. Mert fél év múlva újból követelni fogjuk az igazolást.
  Ez nem kristálytisztán a fogyatékosok problémája, mert például idősek is kaphatják, de elsősorban mégis a fogyatékosoknak jár. Ráadásul jár az alanyi jogú ápolási díjasoknak is, úgyhogy belevág a Fogyatékosok Pártjának fő profiljába, az elnök és ápolási díjas barátnőinek felkapaszkodásába. Őszintén bízom benne, hogy az első adandó alkalommal szót emelnek.

»»»»»»