Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools
Majmosítás

Alulírott Fodor Ibolya képviselői főhatóságom által kiadott 2015. január 7-i főparancsom értelmében Bíró László tévériporter
  

majmosítását elrendelem.

INDOKOLÁS

Majom.

Ezt a mostanit én költöttem, de bármikor megjelenhetnek ilyen értelmű parancsok Fodor Hazaárulók Ibolya tollából és pecsétje alatt, ha a pécsiek sürgősen be nem igazítják a városból kivezető útvonal felé, hogy arra fussa tovább az ámokot. Előbb lehazaárulózta a tüntetőket, majd üvöltözni kezdett egy asszonnyal a Facebookon, még a főnökének is be akarta árulni, miközben az illető nyugdíjas. Most pedig lemajmozta a riportert, aki arra volt kíváncsi rendkívül udvariasan, hogy mégis mit akart a választópolgártól, akinek kegyéből a posztján ülhet.
  Fodorka szemlátomást úgy érzi, hogy ő ottan egy isten, mert rákenték a képviselői trónra, és azzal ordít, akivel akar, nincs következmény, nincs retorzió, ő áll mindenekfelett és kész, mindörökkön örökké, ámen.
  Úgyhogy csak egyetlen kérdés marad, amit mégiscsak föl kellene tenni neki – és a válasz már nem is érdekes, elég, ha neki bogár kerül a fülébe. És mit tesz majd a rezsim bukása után?
  Pécsnek Megyer nevű városrészében akadt hétszáztizenegy ember, aki Fodorkára adta szavazatát – hogy ők most mit éreznek, nem tudhatom, de amilyen szintre a Fideszben emelkedett a butaság, nem lepne meg, ha boldogan tapsolnának minden egyes újabb őrültségének, függetlenül attól, hogy független, amióta kiderült, hogy sáros a múltja. Attól még fideszes, tudják ők ezt jól, tudja Fodorka, tudja Páva polgármester, tudom én. Az ő kutyájuk kölyke. És alaposan vissza is él pünkösdi királynőségével.
  Pécsett ma úgy megy az ember az utcán, hogy bármikor előugorhat egy bokorból Fodorka és ordítozni kezdhet vele. Mert ő a képviselő ám. Ott most ő a Rendkívül Fontos Valaki, aki még a nyugdíjasoknak is megtalálja a főnökét és bemószerolja őket.
  Míg e sorokat írtam, valaki továbbadta a Magyar Gyökérhatározó leírását Fodorkáról, mely szerint

A leginkább egy züllött vécésnénire emlékeztető Fodor Ibolya a város nagyobb dicsőségére Pécs önkormányzati képviselője. Mint nemrég kiderült, a vastag bőrű tolvajt "jelentős értékre elkövetett sikkasztás" bűntettével egyszer már jogerősen 1,5 év felfüggesztettre ítélték. Ez azonban csak arra volt elég, hogy a Fidesz kivesse magából, Ibolyka megtartotta mandátumát és "függetlenként" továbbra is közpénzből élősködik és közpénzek körül sertepertél. A döbbenetes arroganciával és hatalmas pofával megvert asszony a legsunyibb besúgó lelkülettel járőrözik a neten és feljelentéssel, kirúgatással fenyegeti azokat az önkormányzati dolgozókat, akik a Facebookon bírálni merészelik az elmúlt 25 év leggátlástalanabb tolvajkormányát. Az egyik megfenyegetett közalkalmazott az RTL Klubhoz fordult, a tévéstáb pedig felkereste a szabadidejében spicliskedő, jogerősen sikkasztó Fodor Ibolyát. A képviselő"nő" érdemi válaszadás helyett ordenáré szitkozódásba kezdett ("szégyelld a pofádat, te!", "tehetségtelen kis majom vagy!"), majd rendőrt hívott az őt kérdezni merészelő riporterre. (A jelenetet a mai Híradó mutatta be, megtekinthető itt: ) Szeretnénk megélni azt a kort, hogy az összes közpénztolvaj, beteg lelkű, másokat nyomorító fodoribolya önfenntartó börtönökben termelje a GDP-t...

Csak arra az esetre másoltam be ide, ha Fodorka az MGYH-t is kifúrná a helyéből. Szóval él Pécsett hétszáztizenegy ember, akik rákenték Fodorkát a képviselői trónra, és megindult, mint talicska a hegyoldalon, s a jó ég tudja, hol áll meg, s kit hogyan talál meg.
  Hétszáztizenegy ember nem akkora nagy was ist das. A Facebookon tizenéves gyerekeknek több ismerősük van. De ha hétszázezren lennének, akkor se tudnák Fodorkát normális emberré tenni.

»»»»»»