Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools




Magam vagyok a sátán

Egy facebookos ismerősöm azt írta tegnap, hogy az összes rasszista, fasiszta hozzászólót harmadik felszólításra törli. Ekkor páran jól elbeszélgettünk, utolsóként hozzászólt kis történetünk főhőse; annyit írt, hogy ő már elsőre. A következő két hozzászólás:

Hans Gruber Ha mifele magyar vagy ma a kurva isten baaaszon meg togedet! Te talan veded a geci zsido kommunista mia a faszt is? Jo ejszakat az ejszakaban, sok szeretettel: Hans.

Láng Attila D. 1

Tetszenek ismerni a viccet a szófukar indiánról? Bemegy a városba feleségért, talál egyet, felülteti maga elé a lóra, mennek haza. Egyszer csak megbotlik a ló. Szófukar indián azt mondja: egy. Mennek tovább, megint megbotlik a ló, mire szófukar indián azt mondja: kettő. Megint mennek tovább, megbotlik a ló. Szófukar indián azt mondja: három, ezzel leszáll a lóról, leemeli az asszonyt, agyonlövi a lovat, mennek tovább gyalog. Egy óra múlva kifakad az asszony:
  – Minek kellett lelőni a lovat? Gyalog sosem érünk haza!
  Mire szófukar indián:
  – Egy.

Hát ilyenformán szóltam én hozzá, jelezve, hogy Hans már botlott egyet, az első felszólítást ezúttal átvállaltam.
  Másnap délután két magánüzenet várt; mint kiderült, egy házaspár két tagjától, de a férfi később elnézést kért, ővele nem is foglalkozom. Az asszony egy alapítvány neve alatt trollkodik, ő nehezebb eset volt.
  Mindketten lefasisztáztak, a nő Hitler-képet küldött, a szöveget lejjebb fogom idézni, de előbb az ismerős üzenőfaláról:

Kergebirka Alapítvány Hans Gruber cseréld ki az arctalan fotódat Hitler képmásával amit küldtem neked! És a hullahegyeket figyelmeztetésképpen, hogy milyen embertelen károkat okoz a nácizmus. Ezt ajánlom neked, mikor anyádra, apádra, szerelmedre, nagyszüleidre és gyerekeidre gondolsz! Semmi sem marad büntetlenül!!! " A kurva isten basszon meg togedet! Te talan veded a geci Zsido kommunista mia a faszt is?" Jutalmul kaptad a hullahegyeket, amit a náci rémuralom alatt, után fotóztak. És mindenkinek elküldöm, hogy egy perverz van a Facebookon és támadja azokat, akik segítenek a szociálisan rászoruló embereknek, te genetikailag selejtes hulladék! Nyugodtan válaszoljál! Kitiltatlak, kinyírlak, ismertté teszlek, újságcikk lesz belőled, te kis pöcs!

Láng Attila D. Két egyéntől kaptam magánüzenetet, amiért lájkolni merészeltem Gruber hozzászólását, és egy fasiszta vagyok. Az egyik Hitler-képet küldött, nyilván mert nem gondolja, hogy tudom, hogy nézett ki Hitler, a másik pedig képernyőfotókat Gruber hozzászólásáról és alatta arról, hogy én odaírtam: „1”.
  Túl bárgyúak ahhoz, hogy megpróbáljam elmagyarázni nekik, hogy ha nem látják a Facebook jelzését a hozzászólás alatt, hogy valaki lájkolta, és arra kattintva nem jelenik meg a nevem, akkor az azért van, mert nem lájkoltam. Gondoltam rá, hogy elmagyarázom, mit jelent az az „1”, de ha ránézve nem értették, akkor a magyarázatból se fogják.

Az egyik még azt is feltételezi, hogy MEOSZ-os vagyok. Csapd el az informátorodat, öreg, előbb lépnék be a Jobbikba.

Aztán a megfelelő pillanatban fogtam az alapítvánnyal folytatott magánlevelezést, és egy az egyben kiraktam az üzifalra.

Láng Attila D. Következik egy magánlevelezés.

Kergebirka Alapítvány
  Tetszett annak a fasisztának a hozzászólása, pedig MEOSZOS vagy? A rokkantakat is kinyírta ez a perverz náci!

Láng Attila D.
  Pillanatnyilag fogalmam sincs, melyik feltételezés a sértőbb: hogy nekem tetszhet egy fasiszta hozzászólása, vagy hogy közöm lehet a MEOSZ-hoz.

Kergebirka Alapítvány
  [visszaidézi Gruber szövegét és az én 1-emet, a saját rádörrenését Gruberre, majd az én fenti hozzászólásomat]

ERRŐL VAN SZÓ! BEILLESZTETTEM. JAVASLOM, HOGY EZ EGY ALAPÍTVÁNYI OLDAL, SOK CIVIL, ÉS HA NEM MARAD KI BELŐLE, A SAJTÓHOZ ÉS JOGVÉDŐKHÖZ FORDULOK!!! NÁCIKKAL, ZSIDÓKKAL VICCELŐDNI NEM SZERENCS ÉS, MERT A TÖBBSÉG FELHÁBORÍTÓNAK TARTJA! AZ A TETŰ, AKI HOZZÁSZÓLT, KÉRJEN BOCSÁNATOT,MERT SZÉTSZÓROM A FACEBOOKON, ÉS A MÉDIÁNAK IS ÍROK!
  Kergebirka Alapítvány elnök John McClane-né Holly Gennaro
  EGYÉBKÉNT TUDOM HOGY NÉZETT KI HITLER ÉS FOGALMAM VAN ARRÓL IS, HOGY MILYEN EMBEREK AZOK AKIK SZIMPATIZÁLNAK VELE. MINDEN JOGVÉDŐ FÓRUMON JELZEM EZEKET A GUSZTUSTALAN VICCELŐDÉSEKET, LÁJKOKAT ÉS NEM HISZEM, HOGY A JOBB ÉRZÉSŰ MAGYAR EMBEREK AKÁR TÉGED IS A KEBLÜKRE ÖLELNÉNEK, MERT BELEKEVEREDTÉL EBBE A ROHADTUL FELHÁBORÍTÓ ZSIDÓ KOMCSIZÁSBA.
  EZ NEM A VICC LÁJK KATEGÓRIÁJÁBA TARTOZIK!

Láng Attila D.
  Akkor a magánlevelezést itt fejezzük be, mész ki X oldalára.

Kergebirka Alapítvány
  AKKOR A MAGÁNLEVELEZÉST ITT FEJEZZÜK BE, NE ÁRTSD BELE MAGAD OLYANBA, AHOL ZSIDÓZÁS ÉS ANTISZEMITIZMUS KOMCSI ZSIDÓZÁS VAN. ANYÁDAT TEGEZD TE SZEMÉT!

Idézet vége. A Hitler-képet és a hullahegyekről készült fotókat akkor se másolnám ide, ha műszakilag lehetséges lenne.

Nos, „kedves” Kergebirka Alapítvány vagy John McClane-né Holly Gennaro, vagy akárki. Semmi közöm hozzá, hogy Gruber miket ír, itt láttam életemben először és nyilván utoljára. Nem keveredtem bele semmibe. Azt írtam: „1”. Nem értetted és nyilván nem is fogod megérteni, hogy miért, de ez nem az én hibám. Ez itt az internet, ahol az emberek tegeződnek – üdvözöllek, állj föl és menj tovább.
  Látom, most láttál életedben először fasisztát a neten. Én már összefutottam egypárral, Gruber a sokadik, nem esek tőle hanyatt. Én – nem – vagyok – fasiszta. Gruber az. Nem én. Felfogtad? Nyilván nem. Előre eldöntöd, hogy az emberek micsodák, aztán nyivákolhatnak, ahogy akarnak.
  Azért tettem ezt ki ide, hogy értésedre adjak valamit. Persze nem biztos, hogy sikerül. Megjegyeztelek, az alapítványod adatai publikusak, tehát megtalálható vagy, és ha bárhol bármiféle fasisztákkal kapcsolatban felmerül a nevem úgy, hogy Te ott vagy, akkor beperellek hitelrontásért. Aztán neked kell bizonyítani, hogy én fasiszta vagyok, én pedig felmutatom húszéves antifasiszta munkásságom kézzelfogható eredményeit, és kártérítést fogok követelni. Nem vicc. Tudom, hogy kell csinálni.

Láng Attila D. Zaklatásért már most is pert indíthatnék. Kergebirka Alapítvány, ezt ajánlom figyelmedbe: [url]http://hu.wikipedia.org/wiki/Cyberbullying[/url]

Kergebirka Alapítvány Engem támadtak először! Védekezni jogos!
  [megint idézi Gruber szövegét]
  Zaklatásért én is pert indíthatnék. Láng Attila, ezt ajánlom figyelmébe!

Kergebirka Alapítvány Hans Gruber üzente:
  [megint idézi Gruber szövegét]

Láng Attila D. Kergebirka, azt hiszem, egy apróság elkerülte a figyelmedet. Gruber és én két különböző személy vagyunk. Ha Gruber megtámadott, pereld be, vagy felőlem összeverheted az utcasarkon, azt csinálsz, amit akarsz. Nem érdekel. Én nem támadtalak meg, amíg magánüzenetben nekem nem estél és hullahegyeket ábrázoló fotókat nem kezdtél küldözgetni. Engem te támadtál meg. Magyarázd meg, ha képes vagy rá.

Láng Attila D. És megkérlek, hogy szüntesd be Gruber szövegének örökös bemásolgatását. Már olvastam az első példányt, meg tudtam jegyezni, ha mégsem, akkor azóta elismételted vagy ötször, mostanra lett volna alkalmam kívülről megtanulni. Nem érdekel, hogy Gruber mit írt. Vele beszéld meg. Vagy csináljatok egymással, amit akartok. Értem?

Kergebirka Alapítvány Megmagyarázom, képes vagyok rá! Kezdhetted volna azzal, hogy teljes mértékben elhatárolódom Hans Gruber közönséges, káromkodó geci zsido komcsizásától. Ha ez így van, akkor tisztáztuk, hogy két külön álló személy,két vélemény.

Láng Attila D. Mi a csodának? Te elhatárolódtál tőle? Elhatárolódott itt tőle bárki? Miért kellett volna pont nekem?

Kergebirka Alapítvány Most miért hergeled magad? Most tisztáztuk, hogy semmi közöd hozzá,akkor miért nem fejezed be, amit javasoltál és én is elfogadtam. A szöveg, amit hozzám intéztek,mint segítő alapítványhoz, elég erős, és valóban jogos a felháborodásom. Próbálj megnyugodni, és elfogadni, hogy én is jogosan védtem a személyemet ért támadásokat. Most te hergeled a helyzetet!

Láng Attila D. Nem hergelem magam, de ez legyen az én gondom. Megkérdeztem, hogy miért kellett volna pont nekem elhatárolódnom Grubertől. Te nem védted jogosan a személyedet ért támadásokat, mert engem támadtál meg. Nyilván Gruber is kapott Hitler-képet, de én miért kaptam? Úgy érzem, van alapom erre választ követelni.

Kergebirka Alapítvány Igen szomorú! Én sem érdemeltem meg a reggeli kis élcelődést!

Láng Attila D. […] Továbbra is óhajtok választ a kérdésemre.

Kergebirka Alapítvány Én is! Miért kötöttek belém reggel? Miért zsidó komcsiztak???

Láng Attila D. Nem tudom és semmi közöm hozzá. Újra megkérdezem. Milyen alapon veszed magadnak a pofát, hogy ha valaki beléd köt, akkor rátámadj valaki másra? Milyen alapon küldözgetsz nekem fotókat hullahegyekről?

Kergebirka Alapítvány Félreértés volt, azt hittem helyesled a nekem intézet mocskolódást. A nyitott üzenőfalra nem írtam semmit neked, te kezdtél itt levelezni. A pofát kifejezést visszautasítom.
  Zárjuk le a vitát, egy simlis bejegyzése indította el. Ha a zárt üzenőfalon kapsz valamit, azt simán kitörölheted, nem kell itt folytatni. Most szerintem tisztáztunk mindent, fejezzük be.Ha van még kérdésed privát üzenetben küld el.

Láng Attila D. Felőlem akármilyen kifejezést visszautasíthatsz. Kezdjem sorolni, hogy én miket utasíthatnék vissza? Tetű… anyádat tegezd, te szemét… és akkor jössz nekem itt a visszautasítgatással?
  Érdekesen kérsz bocsánatot. Vagy nem is annak szántad?

Láng Attila D. Ui. Bocs, majd inkább én döntöm el, hogy privátban vagy nyilvánosan. Amikor megtámadnak, akkor megy a dolog a nyilvánosság elé. Te kaptál egy fordulót privátban az elején, ez megvolt, innentől tőlem te nem követelhetsz négyszemközti beszélgetést.

Láng Attila D. Amint látom, Kergebirka letiltott. Érdekes eset a srác, mit mondjak.

Ezzel lezártnak is tekintettem volna az ügyet, hozzáláttam összerendezni a szöveget a blog számára, kitörölgetve az örökös ismétléseket, de közben előkerült Kergebirka férje, bocsánatot kért, megbocsátottam, értesítettem, hogy a hölgy megy a blogba, erre bepöccent, aztán Kergebirka visszacsinálta a letiltást, és a következő beszélgetést folytattuk magánban:

Kergebirka Alapítvány
  Attila!
  Félre értés volt,de a te stílusod is rendkívül támadó volt.
  Mivel nagyon tragikus dolgokat kavart fel az ügy, és nem te voltál aki reggel jogsértően beszólt nekem, ezért elnézést kérek.
  Remélem ez megnyugtató számodra.
  Ha személyes harcot indítasz, szomorú lesz! Ugyanis 5 év alatt én nagyon sok jót tettem az emberekkel.
  Nekem is sok ismerősöm van!
  ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
  ELNÉZÉST KÉREK!
  :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
  Fenntartom azt az álláspontomat, hogy mindenki önmagára a legérzékenyebb, de azt is kell nézni, hogy ki kezdte!

Láng Attila D.
  Bocs, de válassz ki egy magatartást, amit helyesnek tartasz. Vagy tilts le, vagy dumáljunk, de akkor ott, ahol eddig tettük. Ott megrágalmaztál minden elképzelhetővel, aztán négyszemközt jössz bocsánatot kérni, hogy jön ez neked össze?!

Kergebirka Alapítvány
  Én magánüzenetben tettem ki, te tetted ki nyílt üzenőfalra!
  Most is agresszív a válaszod, pedig bocsánatot kértem.
  Üdvözlettel.

Láng Attila D.
  Jó, négyszemközt meg van bocsátva, X üzenőfalán pedig továbbra is ott virítanak a hozzám intézett trágárságaid. Megbocsátással együtt megy a történet a blogba.

Kergebirka Alapítvány
  A bosszú nem megbocsátás!

Láng Attila D.
  Hol itt a bosszú?

[válasz helyett pár perc múlva bejelölt ismerősnek, amit visszautasítottam]

Láng Attila D.
  Bocsáss meg, de vannak módok, amikkel nem lehet a barátommá válni, és te megtaláltad az egyik legjobbat. Nem emlékszem, hogy valaha visszautasítottam volna ismerősnek jelölést, te vagy az első.

Kergebirka Alapítvány
  "Bocsásd meg ami vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek"

Láng Attila D.
  Én is tudok idézeteket mázsaszámra, de mondd, tényleg nem érzed, hogy nem ez a módja?

Kergebirka Alapítvány
  Bocsánatot kértem!
  Milyen elintézési módja van?
  Betettem egy nagy csoportba, ahol sok a közös ismerősünk és mindent leírtam.
  Nem hinném, hogy ők egészségesnek találnák, hogy a bocsánatkérésnek további folyamatát kérnék.
  Tudnak mindenről.
  BOCSÁNATOT KÉRTEM.
  A további zaklatás beteges!
  Ugye Te egészséges lelkű ember vagy, és meg tudsz bocsátani, és belátod, hogy emberek tévedhetnek?
  Az agresszió egy hosszútávú formája beteges.
  Nem csak te teszed be a blogodba, ha nem én is továbbítom! Már van visszhangja.

Láng Attila D.
  Szíves engedelmeddel 1. a megbocsátást megkaptad, nem értem, mit tehetnék még, 2. eddig sem zaklattalak és most sem zaklatlak, éppenséggel te álltál neki zaklatni engem, és úgy látszik, folytatod, 3. semmilyen agressziót nem tanúsítottam, csak védekeztem. Nem mindennap vagdosnak Hitler-képet és hullahegyfotókat a fejemhez.
  Én is láthatom, hogy miket írsz rólam abban a csoportban?

Hát itt tartunk. Ezt a kérdést itt a végén Kergebirka már egy órája olvasta, választ nem adott, tehát nem, nem láthatom. Valahol a világban valamit terjeszt rólam, „egy nagy csoportban, ahol sok a közös ismerősünk”, de hogy mit, ha egyszer már rájött, hogy fasiszta mégse vagyok, azt nem tudhatom. Majd talán valamelyik közös ismerősünk elküldi a linket.
  A szereplők nevét, az alapítványét is beleértve, megváltoztattam.

Utóirat. Kergebirkának megmutattam a cikk ideiglenes linkjét, ha esetleg valamit pontatlanul írtam volna, esetleg nem tetszene az álneve vagy ilyesmi. Ezt kaptam:

Kiteszem a csoportomba!
  Megsértetted a levéltitkot! Nem tudsz megbocsájtani! Zaklatsz!
  Félreértetted, hogy én éppen a meghurcolt zsidóságot védtem meg!
  Amúgy legelőször engem támadtak meg!
  Olvasatlanul kiteszem több oldalra!
  Te egy mélységesen beteglelkű gonosz ember vagy! Mindegy, hogy ateista, katolikus, vagy zsidó, az emberi jóság és megbocsátás a legfontosabb!
  Te maga vagy a sátán!

Utó-utóirat. Jelentkezett férjemuram is…

Nem tudsz leszállni a témáról? Tévedés volt, elnézést kértünk, te pedig tovább csinálod a fesztivált! Lelki nyomorék vagy? Vagy csak imádod, ha gonoszkodhatsz? Mi tévedtünk, de te direkt csinálod. Odaragadtál a székedbe? Nem tudsz továbblépni? Foglald el magad valami hasznossal, ne másokkal szórakozzál. Talán a mocsok bejegyzésben érintett vagy? Ezért nem tudsz továbblépni? Ezzel csak rontasz a dolgon. Mindenki tudni fogja a facebookon!

…majd pedig Kergebirka:

Holnap hajnalban mindent őszintén mindenkinek leírok, és vállalom a tévedésemet! Én igen! És azt is, hogy bocsánatot kértem! És megkérek mindenkit, hogy osszák meg, még ha akarják a hullahegyeket is! És hétfőn a Rendőrség, komoly, van ismerősöm. Mert más egy tévedés és más egy zsarolás, és zaklatás, és gonoszság! Hétfőn a Rendőrségre megyek!

Utóirat, akkor holnap az Országos Rendőrkapitányság! Mert ez már nem tévedés, hanem kimeríti a zaklatás, érzelmi zsarolás, és félelemkeltés (megfélemlítés) kategóriáját! Csak hogy az nevet,aki utoljára nevet! Én csak meg akartam védeni egy szegény zsidót, egy újfasiszta támadt és egy gonosz, lelkületű embernek nevezett illető nem száll le rólam. Minden nyilvánosságra kerül! Minden!!! Te perverz vagy!

Annyit feleltem, hogy holnap vasárnap van.

Az a legjobb az egészben, hogy Gruber szövege eredetileg nem is Kergebirkának szólt. Ő az ismerősünk eredeti szövegére reagált, hogy a fasisztákat harmadik figyelmeztetésre törli. Ez kiderül a szövegkörnyezetből. Kergebirka fantomokkal bokszol. Gruber oda se figyelt rá, én nem helyeseltem neki… no, letiltom a férjecskéjével együtt.

Néhány órával később. Van egy kizárólag szervizcélokat szolgáló másik accountom, amivel soha semmilyen kommunikációt nem folytattam, soha senki nem keresett meg rajta keresztül – és most neki mégis sikerült. Nem az alapítvány és nem a saját nevében, egy harmadik néven. Küldött egy Word-dokumentumot, amiben ez áll:

Felhívtam a Rendőrséget este, (nagy örömödre) mondta, hogy holnap, Hétfőn menjek be feljelentés tenni!
  Valóban kitettelek egy több ezres csoportba, és mindenkinek őszintén elmondtam, hogy tévedésből, bár egy jólelkű versszerető embert szerettem volna megvédeni, mivel rasszista beszólásokkal zavarták, véletlenül a zsidó származásúnak is küldtem sokkoló fotókat,hogy ráébresszem az antiszemitának hitt személyt, hogy milyen szörnyű dolog embereket pusztítani.
  Hasonlóan szörnyű lehetett a blogodon olvasva, hogy elhunyt a hozzátartozód. Igen a halálfélelem. Átélik a lelki betegek és a Holokauszt áldozatai, a stressz miatt.
  Mégis bármilyen borzalmakon megy keresztül az ember, tévedhet is, a stressz időnként leblokkolja az ítélőképességét, nem szabad gonosznak, cinikusnak lenni. Felindulásában az ember elveszítheti a türelmét, mondhat, írhat csúnya szavakat, de ha bocsánatot kér azt el kell fogadni. A magánchat megsértése, olyan,mint a magánlevelezés feltárása, a levéltitok. A másik ember megalázása.
  Nyíltan kibeszélni, kigúnyolni, beteges, gonosz dolog. Nem zaklattál? 3 percenként ott volt az üzenet!
  Egyébként egy segítő alapítvány, mely nagyon sok pánikbetegnek segített, mint Krisztinán, inkább becsülni kell, mint kipellengérezni.
  Egész este csak a bosszú éltetett, hogy alázhatod meg azt a házaspárt, aki több száz embernek segít élelemhez jutni, ruhaneműhöz,vitaminhoz, rokkantsági ellátáshoz, idősekkel foglalkozunk, hogy ne érezzék magukat egyedül, és iskolás gyermekeknek adunk élelmiszercsomagokat Adventkor. Nagyon sokszor a saját pénzünket áldozzuk fel ezért.
  Egyébként az emberi jóságról az a véleményem, hogy lehet valaki ateista, katolikus, zsidó, buddhista, a lényeg a szeretet és a jóság.
  Néha a segítőszándék balul sül el,mint ahogy sikerült elpárologtatni azt trágár antiszemitát, de én nem félek a te gonoszságodtól, mert nagyon sok szorongás, fájdalom, és talán még olyan érzések is vannak, a háttérben, melyeket csak lélekgyógyász tudna feltárni.
  Viszont nincs az a szenvedés, ami jogossá tehet egy embert, hogy gonosszá váljon, és úgy érvényesítse az akaratát, hogy mások kárára legyen!
  A gonoszság nem vallási hovatartozás kérdése!
  A lelki betegség sem. Márpedig a gonosz emberek lelkileg nem egészségesek!
  Hétfőn Rendőrség! A Facebookon nyilvánosan elmondtam, sőt vállalom amit írtam, hogy engem bántottak meg, ami téged NEM ZAVAR, de az, hogy nem a nyilvános idővonalon kértünk bocsánatot, az igen! Ez perverzió! Kegyetlenség! Zaklatás! Tulajdonképpen a privát-szféra megsértése, és az emberi méltóság és jog megsértése.

Visszaírtam:

Kérdezhetek valamit? Ha én zaklatlak téged, akkor mit tehetnék annak érdekében, hogy megszabaduljak végre tőled?

A válasz:

Ne zaklassál, és mire Hétfőre elmegyünk a rendőrségre a kerge birka alapítványt töröld ki! Beszéltem a rendőrrel,hétfőn várnak! Személyiségi jog megsértése, zaklatás, és interneten adatokkal való visszaélés.

Ezt követte a cikkem linkje, Gruber eredeti üzenete (hogy ez minek ide, föl nem foghatom), majd két link, ez meg ez, majd idézetek ebből a cikkből, már az itteni álnevével, végül valamilyen rejtélyes okból Krisz fényképe.
  Igen, a rendőrségi telefonon mindenkinek azt mondják, hogy menjen be személyesen és mondja el, mert mi mást is mondanának, telefonon nem vesznek föl be- és följelentéseket.
  A választ egyből ide írom, úgyis szereti olvasni.

Akkor menj a rendőrségre. Majd ők észre térítenek, ha ők nem, akkor menj a bíróságra, ha ők sem, akkor menj a jóistenhez. Felőlem akárkihez mehetsz, ha elemi dolgokat nem fogsz fel, én nem tudok segíteni.
  1. Nem zaklattalak. Még le is tiltottalak, hogy megszabaduljak tőled, aztán a szervizaccountomon keresztül beszivárogtál, alighanem majd megszüntetem és csinálok egy másikat olyan néven, hogy Nagy János vagy Szabó Péter. Te tényleg zaklatsz. Azért nem vacakolok azzal, hogy az új álnevedet is letiltsam, mert úgyis nyitnál egy harmadikat, semmi kedvem ehhez a marhasághoz.
  Az, hogy a magáncélokra fenntartott második accountomon keresztül megkerestél, holott a letiltással értésedre adtam, hogy nem kérek belőled, zaklatás: „mással, annak akarata ellenére telekommunikációs eszköz útján vagy személyesen rendszeresen kapcsolatot teremteni törekszik”. Akaratom ellenére teremtesz velem kapcsolatot, de egyelőre még nem rendszeresen. Ha ezt beszünteted, akkor a bűncselekményt nem követed el. Szüntesd be.
  2. A Kergebirka Alapítvány nem létezik. Azt írok egy álnéven szerepeltetett intézményről vagy egyénről, amit akarok, amíg nem lehet ráismerni. Majd ha lesz a kezedben egy cégbírósági bejegyzés, ami közli, hogy létezik egy Kergebirka Alapítvány, és annak te jogos képviselője vagy, akkor kérheted, hogy használjak más nevet ebben a cikkben. Akkor meg is fogom tenni. Addig nem.
  3. Interneten adatokkal való visszaélést nem követtem el, mert semmilyen adatodat nem használtam fel. Az alapítványodat nem Kergebirkának hívják, téged nem Holly Gennarónak, sőt Hans Gruber neve sem ez. Ezek létező adatok (a kergebirka egy ismert magyar szó, az álnevek pedig egy filmből vannak), de nem a te adataid. Semmi közöd ezekhez az adatokhoz, azt csinálok velük, amit akarok. A film jogtulajdonosa felkérhet, hogy használjak más álneveket, és ez esetben meg is fogom tenni, de te nem vagy a film jogtulajdonosa.
  4. Ellenben te valamiféle csoportokba kiraktál valamiféle közleményeket rólam – állításod szerint. Ha akarom, elhiszem, ha akarom, nem hiszem. Ha ezt tetted, és azokban a közleményekben az én valódi nevem szerepel, akkor te megsértetted a személyiségi jogaimat, és pontosan azt követted el, amivel engem vádolsz. Azért persze senki sem perelhető, mert valamiről azt állítja, hogy megtette, de állításod szerint közös ismerőseink is vannak ott. Ha csakugyan közzétettél rólam valamit, és a nevem is ott van, akkor előbb-utóbb esetleg szólnak nekem, odamegyek és megnézem, aztán eldöntöm, hogy mit tegyek.
  5. Ha akarom, Krisz fényképének felhasználását tekinthetem a kegyeleti jog megsértésének, bár persze magánlevelezésben ilyen nincs, mindenesetre érdekelne, hogy minek küldted. Azt hiszed, még nem láttam? Mindegy, előre szólok: ha a fénykép hozzád köthetően máshol is felbukkan, akkor kegyeleti jogot sértettél. Valamint szerzői jogot is, mert én készítettem és tettem közzé a képet. Ezennel megtiltom, hogy a képet és/vagy a LAttilaD.org tartalmának bármely részét bárhol felhasználd. Ha megteszed, megsérted a jogaimat és perelhető vagy.

Ezennel felszólítalak, hogy szüntesd be a zaklatásomat. Egy olyan értelmű közlést várok tőled, amelyben ezért bocsánatot kérsz és megígéred, hogy többet nem zaklatsz. Ha ez nem jön, akkor megszüntetem a szervizaccountot, aztán keresheted a módját, hogyan tudsz tovább zaklatni. Közben pedig magyarázhatod a rendőröknek, hogy igazából én zaklatlak ám téged.

»»»»»»