Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools


Macaron

Valamit tisztázzunk. Nem vagyok hajlandó az összes ételt végigkóstolni, amit Vanessa elkészít vagy készíteni tervez. A szimpla szendvicseket nem számítva a sajtos töltött burgonya eddig az egyetlen, amit előbb ismertem, mint ő, szoktunk enni ilyet, de a salátát, amit készített hozzá, már nem vállalom, gomba, rák, no nem. Talán a szusi még az egyetlen, amit esetleg egyszer kipróbálok, de a nizzai salátái, bouillabaisse, bordaszelet, szösz tudja még mi minden nem nekem valók.
  Viszont a macaront most megkóstoltuk, bár Vanessa még csak tanulja. Érdemes volt, sokféle hasznos dolog derült ki. Ez jó. Persze nem világszám, tecsós, Vanessa ennél sokkal finomabbat fog készíteni, de legalább tudom, hogy milyen. Amíg csak képen láttam, azt hittem, a tésztája kemény, ropis. Nem, ez puha. Estike.
  Ez a tapasztalat segíteni fog Vanessának, hogy alaposabban elsajátítsa a macaront, és garantálom, hogy szenzációs lesz. Ez csak szimplán jó. Falatonként hatvan forintért már lehet is jó. Őnáluk minimum tíz-tizenkétszer drágább, de Vanessáé még ráadásul ritkaság is lesz.

»»»»»»