Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools


Korona

Ha megváltozott a baloldal viszonyulása a nemzeti jelképekhez, akkor az a baloldal nem baloldal többé. Az a rengeteg baromság, amit ezek a gőzös agyú idióták összehordtak, jól mutatja, hogy miről szól a magyar „politika”: jelképek jelképes jelképein vitatkoznak, miközben az emberek halomra pusztulnak körülöttük, és nagyjából magasról folyékonyan a koronára. Óhajtok szélsőségesnek számítani, ha ez kell ahhoz, hogy a koronát egy tárgynak tekintsem, középkori műkincsnek, azok közül is a kevésbé értékesek közül valónak, mert művészeti értéke csekély, a benne foglalt nemesfém és drágakövek meg manapság nem tétel.
  1. Gaudival vitatkozzon a rohadalom rosseb, méltóságomon aluli a szintjére leereszkedni, úgyhogy ha őneki a korona él, akkor a kádban a kis játékhajóján is igazi emberek utaznak.
  2. Schiffer sújtsa megvetéssel a jó édes anyucikáját, aki nem tanította meg, hogy hátulgombolósok nem játszanak együtt a felnőttekkel. Holnapután remélhetőleg találkozom egy hatévessel, akiről tudom, hogy sokkal több esze van.
  3. Pálffyt tájékoztatom, hogy a dolgok nem azok, amikké kinevezzük őket, hanem azok, amik. A korona azért több, mint akárminek a jelképe, mert azzá nevezték ki. Ha egy gyümölcsöt zabáló, négylábú állatot kinevezek annak jelképévé, hogy az országot hatalmas és bölcs király kormányozza, és a királyság a béke és jólét áldásaiban részesül, attól az még mindig egy gyümölcsöt zabáló, négylábú állat lesz, de baszki, tényleg van olyan ország, ahol ez mindmáig egy fennálló jelkép. És kit érdekel ez annak az országnak a határain tíz centivel túl?
  4. Úgyszintén Pálffyt értesítem, hogy a mindenkori politikai elitnek majd akkor lesz joga a korona használatára, ha előbb engedélyt kér és kap a tulajdonostól. Mint országos jelentőségű műalkotásnak természetesen a magyar nép a tulajdonosa, és nem emlékszem rá, hogy a nép ilyen engedélyt adott volna. Arra sem emlékszem, hogy ilyen kérés elhangzott volna. Volt valamilyen közkinevezett főmitugrász, aki önkényesen bement a múzeumba, elhozta onnan hajóval és bevitte a parlamentbe, amihez egyrészt nem volt joga, másrészt tökmindegy, hol van, attól még ugyanúgy nem az övé. Ha a saját házába vitte volna, akkor esetleg vitatkozhatnánk róla, hogy már elbirtokolta-e, de az én házamba vitte, az országéba.
  5. Ha viszont a politikai elit, melynek létezésében egyrészt kételkedem, másrészt ha ez az elit, akkor meneküljön, ki merre lát, szóval ha a politikai elit azt állítja, hogy joga van használni a koronát, ám tegye. De akkor mutassa meg, hogy tudja használni! Eddig még senki ma élő embert nem láttam használni a koronát, a derekát is letörnék az ilyennek, a korona ott ül békiben az üveg alatt és nem nyúl hozzá senki. Mellveregetés az van, ilyen izébigyó emberke királyok jönnek és verik a mejjüket, hogy ők meg ám vannak koronázva, biiiizony, meg fasiszta rádiót neveznek el róla, meg már minden kis politikai análdugasz csak úgy tud kihangoskodni a zűrzavarból, ha minden mondatában azt üvölti, hogy őneki a szentkorona személyesen csókolta meg a homlokát, és ettől csak ő lehet a miccócfalvi polgármester, biiiiizony. De ehhez nem kell korona! Ami zöldséget összehordanak a koronáról, ahhoz tökmindegy, hogy a parlamentben van, a múzeumban vagy Amerikában, vagy akár már be is olvasztották volna, az is mindegy lenne.
  6. Ifjabb Bertényinek üzenem, hogy Stonehenge-et pedig nem is kelták építették, pedig mindenki asziszi, és a Yap-szigeteken kőpénz volt forgalomban, az igazi nagy ezresbankó egy akkora malomkő volt, hogy a fél kertet elfoglalta, bele lehetett ülni a közepén a lyukba és élvezni a gazdagságot, istók zicsi. No, ennyit a történelemóráról. Isten hozta 2013-ban, álljon föl és menjen tovább.

»»»»»»