Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools




Készítse fel autóját

Az a gondolatom támadt, mert én ilyen barom vagyok, hogy esetleg visszacsinálnám egy jó pár évvel ezelőtti lépésemet: amikor áttértem Wordről különféle texteditorokra. Ennek nyomán Andin is ilyet kezdtem használni, de a Jota+ legújabban elkezdett reklámot pakolni a szövegem és a billezetem közé, a szerzőnek is tudom ajánlani, írjon a programja regisztrálatlan verziójával szerelmeslevelet, miközben ott villog a pofájába, hogy vegyen még több sört. Az első reklám megjelenése után öt másodperccel a program nem volt a gépen. Most a régebbi, kevesebbet tudó változat van rajta, meg a 920, mindkettő használható, de elég fapados, hát gondoltam, megnézem, mit tudnak a Word kategóriájú programok, szóval az igazi szövegszerkesztők. Ilyenek önállóan már nincsenek is, csak office-ok, tudnak táblázatot meg pdf-et meg anyám tyúkját.
  Hármat próbáltam ki, először ezt, aki elkezdett velem hisztizni, hogy regisztráljak meg csatlakozzak, ámbár nem fog az engedélyem nélkül publikálni semmit. Még jó, de ki a faszom akarja a doksijait a szerveretekre föltölteni? Azért van a számítógép a seggem alatt, hogy azon tartsam. De nem ezen vérzett el, hanem kirakott egy kurva nagy fehér felületet, amin kifolyik az ember szeme, és elkezdett rá írni bolhacirkusszal. Cseszegetem, kiderül, hogy nem tud másfél beállítást, a papírméretet lehetne átállítani meg a margókat. Anyádat kergessék a tatárok papírmérettel meg margóval, ez egy számítógép, láttál már ilyet? Ezen nincsen papírméret, nincsen margó! Ki a hétfejű sárkány fasza mondta, hogy én ezt ki akarom nyomtatni, ráadásul majd pont Andiról akarom kinyomtatni formázatlanul, ahogy a szoftvered kitolta a seggin? Majd ha nyomtatni akarok, megformázom, betördelem, mindenféle baszarintást csinálok vele, de hagyjál békén addig engemet, én írni akarok, vágod?
  Nem vágta, repült. Ez volt a következő, ugyanaz pepitában, raytrace-elt hiperszuper reklámfilmet csinált hozzá a fejlesztő kisöccse, de azt nem lehet beállítani, hogy ne hófehér ragyogásban homályogjon a bolhacirkusz fekete betű. Apafasz, használtad már öt percnél tovább a saját programodat?
  Erről ki se derült, tud-e bármit, vagy az E betűk csak a regisztrált verzióban jelennek meg, nyitottam egy doksit, megjelent az alján egy fekete basz, hogy Készítse fel autóját, azonnal csináltam belőle repülőgépet. A kurva anyádnak parancsolgass! Úgy nem lehet könyvet írni, hogy közben ott baszik a pofámba, hogy vegyek még több kotongumit, pofázzak be még több hambucit. Amikor a tizenkettedik században egy kocsmáros kiállított egy gyereket az utcára, hogy óbégasson, hogy őnála a legjobb és a legolcsóbb a sör, na akkor kellett volna a jóembert úgy pofán verni, hogy egyszer s mindenkorra kimaradjon a történelemből, hogy a reklám az isten.
  Úgyhogy 920 meg plusztalan Jota. Nem tudnak semmit, de legalább nem szekálnak a halál faszába.
  Ja, amíg ezt írtam, jött egy levélke a Paypaltól, hogy view your recent activity. Egyrészt te se parancsolgassál, hogy ezt csináljak, azt csináljak, a pénzem után te veszed föl a kamatot, másrészt vegyél már vissza, mi a tökkel bévert csülkömet nézegessek a saját tevékenységemen? Ennyire baromarcúnak nézek ki, hogy nem tudom, mit csináltam legutóbb, és tőled kell megkérdeznem?

»»»»»»