Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools




Kegyet gyakorol a cég

Egyetlen félmondat ragadta meg figyelmemet ebben az Index-cikkben: „aki ingyentaxival utazik, ne dirigáljon”. Ezt mondta a betegszállító cég egyik vezetője a reklamálónak, és kinyomta a telefont.
  Szeretném a holnapi Indexben már azt olvasni, hogy a cég bocsánatot kér volt alkalmazottjának viselkedése miatt, de úgyse fogom. Az ilyen cégek általában osztják vezetőik véleményét, ingyentaxinak tekintik magukat, és úgy veszik, hogy ők kegyet gyakorolnak, amikor méltóztatnak elszállítani a polgárt.
  Ez általános mindenütt, ahol nem az fizet, aki a szolgáltatást igénybe veszi. A GYSGY is állandóan kegyet gyakorol, amikor méltóztatik foglalkozni kegyeskedni a polgár problémájával, azt tehát nem kívánhatjuk, hogy ráadásul még értsen is hozzá.
  Frankó üzlet ilyen cégnek lenni. A polgár nem dirigálhat, mert nem ő fizet. A tébé se dirigálhat, mert ő nincs a helyszínen, nem értesül semmiről, és különben is, mit érdekli a tébét a beteg ember problémája? A tébé nem arra való, hogy segítsen, hanem hogy beszedje és szétossza a pénzt. Ilyen cégnek senki nem dirigál, azt csinál, amit akar.
  Föltéve persze, hogy az összes űrlap szabályszerűen kitöltésre, aláírásra, lepecsételésre, borítékba helyezésre és határidőre történő postázásra kerül. Három példányban!

»»»»»»