Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools
Kapjatok már az agyatokhoz

Azért most már komolyan, gyerekek. Értem én, hogy jobboldalról nézve a világ kasztokra töredezik szét, de egyrészt ezt a ti bajotok, én biztos nem kergettelek benneteket baltával az asztal körül, hogy legyetek jobboldaliak, másrészt most frankón a saját gyerekeiteket, unokáitokat fogjátok gyűlölni, ha netán valamelyik meleg lesz vagy transznemű? Tényleg annyira hihetetlen élvezet gyűlölni, hogy az mindent megér?
  Őszintén kérdezem, mert én nem gyűlölök senkit. Van egypár ember, akiket utálok, mert rosszat tettek nekem, de egyiket se sorolom csoportba és nem kezdek miatta másokat is utálni. Titeket is utállak egyébként, mert a baromságaitok miatt emberek szenvednek, gyerekek lettek már öngyilkosok miattatok, nem is kevesen, és a gyerekeket viszont imádom. Nincs bizalmam olyan emberhez, aki nem szereti a gyerekeket, márpedig ti nem szeretitek. Mert miattatok szenvednek 1. azok a tizenévesek, akik éppen kezdenek ráébredni, hogy melegek vagy transzneműek, és jön vele a rettegés, hogy ahelyett, aminek eredetileg készültek, csak fujjjjjjbuziiiii lesz belőlük, a társadalom számkivetettje, 2. azok a kisgyerekek, akiknek nem jut örökbefogadó szülő házaspár, mert felbőszült fölényességetekben kegyeskedtetek megtiltani, hogy melegek is fogadhassanak közülük örökbe. Ezek a gyerekek minimum. Mondjuk Ukrajnában éppen gyerekeket is gyilkolnak, és azt egy vad homofób indította, és erre persze megkérdezitek, hogy ugyan hol az összefüggés. Erről majd később.

Nézzétek. Én férfinek születtem, férfinek anyakönyveztek, férfinek érzem magam és a nőkhöz vonzódom. Ez ötven éve így van, hát már nem fog változni. Negyedik párkapcsolatomban élek, mind a négyet nővel kötöttem. Ezt nálunk alacsonyrendűeknél úgy hívják, hogy ciszheteró, nálatok Felsőbbrendűségeteknél normálisnak mondják, mintha mi nem lennénk normálisak.
  Hogy akkor én miért vagyok alacsonyrendű? Hát kisbogaraim, azért, mert
  1. nem tudok járni, egy velem született genetikai rendellenesség miatt (apai ágról örököltem),
  2. zsidó vagyok, egy velem született genetikai rendellenesség miatt (apámtól örököltem),
  3. cigány vagyok, egy velem született genetikai rendellenesség miatt (anyai nagyapámtól örököltem),
  4. szövetséges vagyok, mármint a melegekkel és transzneműekkel, de ezt pont TŐLETEK KAPTAM.
  Mert amúgy leszarnám a melegeket és a transzneműeket is. Én nem vagyok az, hát mi közöm a problémáikhoz? Csakhogy ők is egy velük született genetikai rendellenesség miatt melegek vagy transzneműek. Ilyennek születnek. Kezd leesni a tantusz?
  Figyelmeztetlek benneteket, hogy aki ezen a ponton elkezd velem pofázni, annak be kell mutatnia nekem a papírjait.
  1. Tökéletesen árjának kell lennie négy generációra visszamenőleg.
  2. Minden genetikai betegségtől tökéletesen mentesnek kell lennie.
  3. Két független, nemzetközileg akkreditált szakértő szerint ÉPELMÉJŰNEK kell lennie.

No szóval, miután felnövekedve rájöttem, hogy ők is éppen azért számkivetettek a társadalomból, mint én – másmilyen genetikai elváltozás, de genetikai, ők is vele születtek, ők éppen úgy nem tehetnek róla, mint én az enyémekről –, kineveltem magamból a homofóbiát, ami egyébként megvolt bennem is, a társadalom fóbnak nevelt (nektek köszönhetően), de én észre tértem. Hát ti? Megmaradtok a gyűlöletben? Meddig? És miért, ha szabad kérdeznem? Mert az én életemet is keserítitek vele, úgyhogy azt hiszem, jogom van ezt a kérdést föltenni.
  A másik ok, amiért kineveltem magamból a homofóbiát, az az, hogy eddig még senkinek nem sikerült egyetlen értelmes szót kinyögni arról, hogy melegnek vagy transzneműnek lenni miért akkora szörnyűséges förtelem. Kábé annyi, hogy a szentisten megtiltotta. Na és? Mi közöm nekem a ti istenetekhez? És a ti isteneteknek mi köze ahhoz, hogy Laci és Pisti szereti egymást? MIÉRT GYŰLÖLI AZ ISTENETEK A SZERELMET?! Miért gyűlöli az egyik veleszületett tulajdonságot, és miért nem gyűlöli a másik veleszületett tulajdonságot? MIFÉLE RASSZISTA ISTENT IMÁDTOK?!

No, akkor nézzük azt a népszavazást, amit a vérfasiszta kormányotok a mi torkunkon próbál lenyomni, hogy tovább ússzunk abban a mocsokban, amit ránk zúdítotok. Engem ezzel nyomtatok bele a népszavazásba, mert ez tényleg akkora aljasság, amekkorát ebben az országban még nem követtek el… hát, izé… az elmúlt két hét folyamán. Rá fogom rajzolni a két ikszet a szemét gyűlöletkérdéseitekre.

Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást tartsanak?

Hogy mi van? Szóval akkor vagyok szép jó gyerek a világhatalmi főkereszténységből, ha megtiltom, hogy a suliban a gyerekek külön foglalkozás keretében tudják meg, hogy léteznek melegek és transzneműek? Mert akkor megnyugszik a kis gyűlölködő lelketek… izé, lelketek az nincsen. Szóval akkor megnyugosztok? Amúgy fogják tudni, hogy léteznek, ezt vettétek? Például a gyűlöletvallásotok főpapja, Orbán Viktor maga terjeszti a hírét, külön a népszavazás kedvéért. Meg még százfelől meg fogják tudni. És akkor mi van? Most frankón még benne vagytok abban a babonában, hogy a gyerekek majd jól meg fognak attól buzulni, ha hallanak róla, hogy léteznek fujjjjjbuziiiiik? Hát ló nélküli kocsit láttatok-e már?

Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek?

Márminthogy… milyen elefánt ült az asztalnál? Bocs, most az ország dolgairól beszélünk vagy a kocsmában anekdotázunk félrészegen? Hát hol a faszomban „népszerűsítettek” nemi átalakító kezeléseket? Muti már! Egyetlen reklámot akárhonnan, akár gyerekeknek, akár felnőtteknek, ami azt mondta, hogy gyere mihozzánk, átalakítunk fiúból lánnyá vagy megfordítva. Ezt honnan a Putyin seggéből húztátok elő?

Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozás nélkül mutassanak be?

A… a milyen micsodákkal kell márminthogy micsinálni? Baszki. Értelmes magyar nyelv az megy amúgy? Na idefigyeljetek, bogárkáim. Ha – egy – gyerek – valamit – lát, – az – a – fejlődését – márpedig – befolyásolni – fogja. Eddig átment? No most. Nem tudom, mire gondolt a költő, amikor leírta, hogy „szexuális médiatartalmak”, de gyanítom, hogy ti se. Én kábé a pornóra tudok gondolni, hát ti? No de a pornó eddig is korhatáros volt, tehát mi a frásznak kéne róla népszavazás? Akkor mi? Ha egy filmen a szerelmesek gyengéden megcsókolják egymást, az szexuális médiatartalom? Ha egy filmen a nő szerelmesen rámosolyog a férfira, az szexuális médiatartalom? Ha egy filmen a nő nincsen tetőtől talpig fekete hullazsákba csomagolva, az szexuális médiatartalom?

Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg?

Most frankón azért csinálunk népszavazást, hogy a Tobi színei korhatáros film legyen? Mert nekem nem rémlik semmi más médiatartalom, ami bemutatja a nem megváltoztatását.

Na most, olajbogyók, figyeljetek rám. Kötöttünk egy megállapodást. Mit tudom én, mikor. Ősidőkkel ezelőtt. Én nem pofázok bele, hogy ti hogyan nevelitek a gyerekeiteket, cserében ti nem pofáztok bele, hogy én hogyan nevelem a gyerekeimet. Ugyanis fasz közötök nincsen hozzá. Aminthogy nekem fasz közöm nincsen hozzá, hogy ti milyen gyűlölködő rohadékká nevelitek a gyerekeiteket, csak kurvára sajnálom szerencsétleneket, mert nektek végérvényesen lejárt az időtök, ókorból visszamaradt poshadékok, de a gyerekeitek a jövőben fognak élni, és az már a jelen, hogy a melegek meg a transzneműek szintén emberek. Ti meg a múlt vagytok, annak egy elég undorító darabja. Mi a jelen vagyunk meg a jövő.

Szóval megvan a nagy ráébredés, hogy mi köze az ukrán háborúnak Putyin homofóbiájához? Sejtettem. Az, méltóságos uraimék, hogy Putyin gyűlöl mindenkit. A melegek csak egy a sok közül. Nektek mekkora a lista arról, hogy ki mindenkit gyűlöltök?

No, fenségeim, gyűlöletre föl, én meg kirakom a két ikszet őszentsége papírjára. Rajzoljak horogkeresztet is? Vagy már eleve rajta lesz?

»»»»»»