Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools






Járványhaszon


  
  – Altecsók, ez a járvány szörnyűség.
  – Igen, Főtecsó.
  – De akkor legalább keressünk rajta.
  – Igen, Főtecsó. Hogyan?
  – Kicsit emeljük meg az árakat, mert mindenből ugyebár hiány van. Ha nincs, akkor most majd lesz, mert az emberek látják az emelt árakat és ebből tudják, hogy mások fölvásároltak mindent, és akkor ők is fölvásárolnak mindent. De az emberek nem fognak bejönni vásárolni, a járvány miatt, úgyhogy a házhozszállításon fogunk keresni. Az időpontokat nem kell nekünk magunknak lefoglalni, ők majd úgy lefoglalják, mint a huzat. A házhozszállítási díjat se kell megemelni, az feltűnő lenne, viszont csináljunk belőle egy kis ügyességi játékot.
  – Igen, Főtecsó. Az mi?
  – Figyeljetek. Amikor lefoglalják az időpontot, két órán belül véglegesíteni kell a vásárlást, különben ugrik az időpont, és ha véletlenül találtak egyet, később már nem találnak, tehát rohanva fognak vásárolni. Legalább tízezerért fognak vásárolni, hogy ne kelljen hétszázötven forintot fizetni a házhozszállítási díjon felül, ez a hétszázötven forint eddig a legjobb ötletem, amivel a kisembereket sarcoljuk meg, akiknek nincs pénzük sok árut vásárolni.
  – Igen, Főtecsó. Nagy vagy, Főtecsó!
  – Szóval legalább tízezerért fognak vásárolni, ha tudnak. De nem tudnak, mert nem tudják megvenni, amire szükségük van.
  – Hogyhogy, Főtecsó?
  – Levesszük mindenből a vásárolható mennyiségeket egész kicsiny számokra. Ásványvízből hat darab, csokiból hat darab, és így tovább. Így a tízezer forintot majd egészen apró tételekből kell összeszedniük, ha el akarják érni. Két óra alatt! Szerintem ez isteni ötlet.
  – Igen, Főtecsó. Óriási vagy, Főtecsó!
  – Jól van, menjetek, csináljátok meg. Ja igen. Csináljunk még egy kis játékot. Rontsátok el a fizetési rendszert ott, hogy ne működjön webböngészőből, csak az Internet Explorerrel.
  – Az mi, Főtecsó?
  – Egy microsoftos játékprogram a múlt század kilencvenes éveiből. Ez kiszűri azokat, akiknek nem jut eszébe, hogy azzal is megpróbálják, vagy ha fölhívják a zöld számunkat és rávágjuk a választ, akkor csak néznek ki a fejükből, hogy mi a tökük az az Internet Explorer. Szóval az összes nyugdíjast. Őket amúgy is megtizedeli majd a vírus, ami nagyon sajnálatos, de nekünk mint áruháznak ugyebár nincs hatalmunk megállítani, viszont mi értelme kivinnünk az árut és munkaidőt meg üzemanyagot pocsékolni, amikor a vásárló már jó eséllyel kórházban van?
  – Értjük, Főtecsó! Te vagy a csúcs, Főtecsó!

»»»»»»