Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools




Isten veled, Emőke, drágám

emoke.jpgFél napig tartott másodszori pályafutásom az Elittárson. Levelet kaptam Emőkétől, akinek homályos a képe és le vannak satírozva a szavai. Fizessek, ha látni akarom, hogy mit írt. Nem is keveset, már nyolcezer-négyszáz forint a legolcsóbb „prémium” előfizetés.
  „Kedves Attila, első látásra beléd szerettem, azonnal látni akarlak, miénk a boldogság! Emőke.”
  Lehet, hogy ezt írta.
  „Kedves Attila, bocs, de a legkevésbé se vagy szimpatikus. Azért kösz a mosolyt. Emőke.”
  Lehet, hogy ezt írta.
  „Kedves Attila, nekem nem tetszel ugyan, de az öcsém megőrül érted. Remélhet? Emőke.”
  Lehet, hogy ezt írta.
  „Kedves Attila, ha már küldtél mosolyt, elárulom, hogy a legszebb mosolyokat a HighBrightWhiteMightSmile Superpower Diamond Premiummal érheted el, most egy induló beszerelés csak negyvenkilencezer-kilencszázkilencvenkilenc forint. Emőke (de a barátaimnak csak Józsi).”
  Lehet, hogy ezt írta.
  „Maga kedves vagy, én is szeretje téged Oroszország belőle, írjad levélet bele postafiók Nigéria, jöszni hozzád csak kell kicsi háromezer dollárok magának fizetesz. Irina.”
  Lehet, hogy ezt írta.
  És a legvalószínűbb, hogy Emőke egyáltalán nem létezik, hiszen az Elittárs felhasználóinak legalább háromnegyede kamuprofil. Amíg fizető vásárló voltam, egyetlenegy választ kaptam négy hónap alatt (azt, hogy kösz, de nem), most pedig fél napon belül rögtön egyet? Hogy jött ez össze, ha nem a refrén segítségével: FIZESS? Ha a polgár nem fizető vásárló, majd becsinálják fizetővé, kapjon egy levelet, amiben tökmindegy, hogy mi áll, tegnap éjjel Keceszálláson a kiskorú F. Mihály, tizenhat éves és hetvenöt méter mély, kétszer annyi áramot szolgáltat Japánnak, mint akácvirágzáskor a méhek, ezért a bíróság, az enyhítő körülményeket figyelembe véve, bajszát pödörgetve gyönyörködött a fiatal szövőlányokban, akik lelkesen felajánlották, hogy Dániától vásároljunk vásznat és műanyagot. Ahhoz, hogy ezt megtudja, fizetnie kell, és akkor meg már nem mindegy, hogy mi állt a levélben? Majd amikor lejárt az előfizetése, megint kap egy levelet, Tercsi, Fercsi, Kata, Klára mind írhat neki, FIZESSEN!
  Az Elittárson semmiféle mód nincsen arra, hogy akár én közöljem, ki vagyok, akár ő énvelem, ha nem fizettünk. Ezért Emőke levelét meglátva végleg töröltem a fiókomat.

»»»»»»